Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anda Adam si Ellie White, travesti la Te cunosc de undeva

Adevărul Adevărul,
Anda Adam si Ellie White, travesti la Te cunosc de undeva

Cele doua cantarete ii imita pe J Balvin, autorul hitului Tranquila, si pe Justin Timberlake, presedintele muzicii pop, pe scena de la Te cunosc de undeva, sambata, de la 20. 30, la Antena 1. continuă pe Adevărul

Anda Adam si Ellie White, in travesti de senzatie! Canta Tranquila si hitul lui Justin Timberlake!

Anda Adam si Ellie White au primit din nou sarcina de a intra in rolul unor cantareti celebri la Te cunosc de undeva. Artistele au fost nevoite sa imbrace haine masculine, sa isi ascunda pletele sub o sapca sau palarie si sa intre in pielea unor vedete cunoscute.

Ellie White, mesaj emotionant pentru Laura Stoica! VIDEO

Ziua de nastere a regretatei Laura Stoica nu a trecut neobservata pentru Ellie White. Ieri, in ziua in care artista ar fi implinit 46 de ani, Ellie i-a dedicat acesteia propria varianta a piesei Un actor grabit, pe care a inregistrat-o anul trecut, in ultimul trimestru de sarcina.

Andreea Marin, Ellie White si Carmen Negoita au petrecut cot la cot cu Ambasadorul Italiei!

Andreea Marin, Ellie White, Jojo, Carmen Negoita, Dana Savuica si Giulia Anghelescu sunt cateva dintre vedetele autohtone ce aseara s-au intalnit la un eveniment monden, afisand tinute care de care mai chic.

Ellie White trebuia sa se marite sambata, insa a amanat nunta!

Ellie White si Doru Tinca trebuiau sa se casatoreasca sambata, insa ceremonia nu va mai avea loc. Decizia a fost luata vara trecuta, dupa ce apucasera sa inchirieze locatia, intrucat au dorit sa investeasca pentru moment in cariera muzicala a artistei. Nunta va avea loc, se pare, in vara anului viitor.

Cum a ajuns Anda Adam sa aiba trupul ca tras prin inel

Anda Adam a afisat aseara, in cadrul Premiilor VIP, o silueta de invidiat, pusa in evidenta de o superba rochie tip clepsidra Elisabetta Franchi. Premiata cu trofeul pentru cel mai bun artist al lunii, gratie succesului de care se bucura noua ei piesa, Daca ar fi, al carei videoclip a inregistrat peste 2 milioane de vizualizari in doar doua saptamani, Anda Adam a uimit audienta prin look-ul sau deosebit de sexy. Talia de viespe este acum si mai evidentiata in urma unui program de definire pe care l-a urmat in ultimele saptamani. Mai exact, un regim bazat pe multe proteine.

FOTO VIDEO Anda Adam a pupat mai multi barbati in Clubul Bamboo din Resita

Anda Adam a pupat mai multi resiteni in Clubul Bamboo din Resita! Show-ul a fost unul extrem de apreciat si bine primit de resiteni.

Anda Adam a inventat o dieta pentru a se mentine in forma

Cantareata Anda Adam a afisat aseara, in cadrul Premiilor VIP, o silueta trasa prin inel, pusa in evidenta de o rochie tip clepsidra marca Elisabetta Franchi. Pentru a-si contura formele, artista a pus la punct un regim personalizat bazat pe modul in care reactioneaza organismul ei la diverse alimente.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )