Libnet.ro
UNICEF

00:07

Andrea Petkovici s-a calificat in semifinale la Roland Garros, unde o va intalni pe romanca Simona Halep

B1 B1,
Andrea Petkovici s-a calificat in semifinale la Roland Garros, unde o va intalni pe romanca Simona Halep

Nemtoaica Andrea Petkovici a reusit calificarea in semifinale la Roland Garros, miercuri, dupa ce a trecut de italianca Sara Errani. Petkovici, pozitia 27 in ierarhia mondiala, s-a impus dupa o ora si trei. continuă pe B1

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic, semifinale Roland Garros (joi, dupa ora 17:00)

Simona Halep joaca joi dupa ora 17:00 contra Andreei Petkovic in semifinalele de la Roland Garros. Meciul are loc pe arena centrala dupa partida Mariei Sharapova, care incepe la ora 16:00.

Veste de senzatie de la Paris: Florin Mergea, in semifinale la Roland Garros!

Florin Mergea si croatul Marin Draganja s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, in proba de dublu.

Simona Halep, in semifinale la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA si a patra favorita, a inregistrat, miercuri, cea mai buna performanta a sa la un turneu de Grand Slam, calificandu-se in semifinale la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu 6-2, 6-2, pe tenismena rusa.

Maria Sarapova s-a calificat in semifinale la Roland Garros

Sportiva rusa Maria Sarapova, numarul 8 mondial si finalista anul trecut, s-a calificat, marti, in semifinale la Roland Garros, dupa ce s-a impus, scor 1-6, 7-5, 6-1, in meciul cu spaniola Garbine Muguruza, .

Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa ce a trecut de Kuznetova

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca azi cu Svetlana Kuznetsova, cap de serie 27, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul este programat la ora 15:00 si este primul care se va disputa pe arena Suzanne Lenglen.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros

Simona Halep si-a imbunatatit inca o data cea mai buna performanta a carierei la Roland Garros, reusind sa se califice in semifinalele celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. in sferturile de.

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e joi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate.

Djokovic si Gulbis in semifinale la Roland Garros

Jucatorii Novak Djokovic si Ernest Gulbis s-au calificat, marti seara, in semifinalele turneului masculin de la Roland Garros.

Simona Halep, in premiera in semifinale de la Roland Garros

Simona Halep, a patra jucatoare de tenis a lumii, s-a calificat pentru prima data intr-o semifinala la un turneu de Mare and Slem, azi, la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-2) pe rusoaica Svetlana Kuzne and tova, cap de serie nr. 27, intr-o ora and si 18 minute de joc, potrivit surselor din presa.

Sharapova merge in semifinale la Roland Garros dupa un meci greu de care poate profita Halep

Maria Sharapova s-a calificat cu emotii in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa un sfert de finala castigat in fata Garbinei Muguruza Spania) in care a fost condusa cu un set. Sharapova a jucat astfel o optimie de finala dificila, lunga, dupa un meci in 16-imi la fel de greu contra lui Stosur. Acest lucru inseamna ca in eventualitatea unei finale cu Simona Halep jucatoarea noastra ar putea avea un avantaj din punct de vedere fizic in fata experimentatei rusoaice.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )