Libnet.ro
UNICEF

05:30

Andreea Balan a reactionat dupa mesajul emotionant al lui George Burcea de la Ferma

Playtech Playtech,
Andreea Balan a reactionat dupa mesajul emotionant al lui George Burcea de la Ferma

Andreea Balan nu a ramas indiferenta la mesajul lui George Burtcea de la Ferma. George Burcea, 32 de ani, a postat recent pe pagina personala de Instagram un clip cutremurator in care spune ca Andreea Balan, 36 de ani, va avea mereu un loc special in inima lui. Acesta spune ca nu ar putea fi . continuă pe Playtech

Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie. Ce mesaj i-a transmis

Sarutul patimas dintre George Burcea si Viviana Sposub, in cadrul emisiunii Ferma, a creat deja controverse. Astfel ca dupa ce s-a aflat de acest sarut, a aparut si o prima reactie a Andreei Balan pe conturile de socializare. Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie Emisiunea Ferma incepe marti, .

George Burcea, dezvaluiri emotionante despre Andreea Balan. Aproape i-au dat lacrimile

George Burcea face dezvaluiri emotionante despre Andreea Balan. Aproape i-au dat lacrimile cand a vorbit despre mama copiilor sai. Ce a declarat concurentul noului sezon Ferma? George Burcea, dezvaluiri emotionante despre Andreea Balan, la Ferma Premiera noului sezon Ferma: Oraseni versus Sateni a avut loc marti, 8 septembrie, iar printre concurenti se numara si George .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )