Libnet.ro
UNICEF

05:45

Andreea Balan, toate amanuntele despre botezul micutei Clara: O sa fie ceva mare

Antena3 Antena3,
Andreea Balan, toate amanuntele despre botezul micutei Clara: O sa fie ceva mare

Andreea Balan, toate amanuntele despre botezul micutei Clara: O sa fie ceva mare Cititi mai multe pe spynews. ro. continuă pe Antena3

O noua veste trista dupa Andreea Balan! Dupa cele trei operatii suferite, artista a...

Dupa toate problemele de sanatate pe care le-a avut, Andreea Balan este, in sfarsit, linistita si de poate bucura de familia ei frumoasa. in curand, ea va organiza botezul fiicei sale cele mici, Clara. Ar.

Andreea Balan face ANUNTUL SOC: Ma pregatesc pentru...

Momente emotionante in showbiz! Cantareata Andreea Balan si-a anuntat fanii de pe internet ca se pregateste de un mare eveniment in viata sa de familie, relateaza Libertatea.

Caru' cu vedete: Ce contin hardurile gasite in locuinta lui Razvan Ciobanu si unde se afla acestea acum; Lavinia Parva a nascut cu medicul care a salvat-o pe Andreea Balan; Certificatul de nastere al bebelusului ducilor de Sussex a fost publicat

Chirila, despre manifestatia de amploare din Piata Victoriei: E important sa vorbim cu tinerii. Ei vor sa voteze, dar le e teama sa nu greseasca. Tudor Chirila a facut apel la. Inima lui Mihai Constantinescu si-a reluat toate functiile. Fosta sotie a artistului, Mihaela, a spus ca starea de sanatate a acestuia este mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )