Libnet.ro
UNICEF

23:00

Andreea Berecleanu a castigat procesul cu Radu Banciu si B1 TV: despagubiri de 15.000 de lei si scuze publice

Adevărul Adevărul,
Andreea Berecleanu a castigat procesul cu Radu Banciu si B1 TV: despagubiri de 15.000 de lei si scuze publice

Andreea Berecleanu, realizatoarea Observatorului de la ora 19:00, difuzat de Antena 1, a castigat definitiv si irevocabil procesul de calomnie intentat jurnalistului Radu Banciu si postului B1 TV, relateaza Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

VIDEO Radu Banciu, atac dur la adresa lui Corneliu Vadim Tudor: Un nemernic, un imputit, o jigodie a acestui neam

Jurnalistul Radu Banciu 44 de ani) a criticat, in cadrul editiei de duminica Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, aparitiile televizate ale liderului Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a catalogat drept o jigodie a acestui neam, dupa cum noteaza reportervirtual. ro.

Radu Banciu: Victoria lui Iohannis a fost un miracol absolut, dar asa ceva nu se va mai repeta vreodata. Nu ne va fi mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a reafirmat, marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca victoria lui Klaus Iohannis in turul doi al prezidentialelor a fost o pura minune si nimic mai mult. A fost un miracol.

Radu Banciu: Oare Ponta cum doarme noaptea dupa atatea greseli facute? Basescu sigur doarme perfect, cu degetu-n gura (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, iesirea publica a presedintelui Basescu in care i-a amintit lui Victor Ponta toate greselile facute in mandatul sau de premier si l-a rugat sa creeze un nou.

Radu Banciu, despre situatia lui Marko Attila: Daca in Romania esti ungur si prost, hot nu mai ai cum sa fii

Radu Banciu a comentat, miercuri seara, votul Camerei Deputatilor, care a aprobat arestarea preventiva a lui Marko Attila, dar l-a salvat pe Catalin Teodorescu la renumararea voturilor. Cred ca Teodorescu nu va.

Radu Banciu: Daca n-ar fi existat pomeni, n-am fi simtit ca e sarbatoare nationala. Bucurestiul, mai putin fasolar ca de obicei (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, manifestatiile care au avut loc in tara cu prilejul zilei de 1 Decembrie, el comentand ca daca nu s-ar fi pregatit zeci de mii de portii de fasole, carnati si.

Radu Banciu: Vadim Tudor, un coate goale si o jigodie a acestui neam. Ce cauti tu la televiziune?

Corneliu Vadim Tudor este un coate goale si o jigodie a acestui neam, sustine jurnalistul Radu Banciu, care contesta aparitiile televizate ale liderului PRM. Un om mai bogat de 260 de mil de ori decat ar trebui.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )