Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Banciu: Victoria lui Iohannis a fost un miracol absolut, dar asa ceva nu se va mai repeta vreodata. Nu ne va fi mai bine (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Victoria lui Iohannis a fost un miracol absolut, dar asa ceva nu se va mai repeta vreodata. Nu ne va fi mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a reafirmat, marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca victoria lui Klaus Iohannis in turul doi al prezidentialelor a fost o pura minune si nimic mai mult. A fost un miracol. continuă pe B1

VIDEO Radu Banciu, atac dur la adresa lui Corneliu Vadim Tudor: Un nemernic, un imputit, o jigodie a acestui neam

Jurnalistul Radu Banciu 44 de ani) a criticat, in cadrul editiei de duminica Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, aparitiile televizate ale liderului Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a catalogat drept o jigodie a acestui neam, dupa cum noteaza reportervirtual. ro.

Radu Banciu: Daca n-ar fi existat pomeni, n-am fi simtit ca e sarbatoare nationala. Bucurestiul, mai putin fasolar ca de obicei (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, manifestatiile care au avut loc in tara cu prilejul zilei de 1 Decembrie, el comentand ca daca nu s-ar fi pregatit zeci de mii de portii de fasole, carnati si.

Radu Banciu: Vadim Tudor, un coate goale si o jigodie a acestui neam. Ce cauti tu la televiziune?

Corneliu Vadim Tudor este un coate goale si o jigodie a acestui neam, sustine jurnalistul Radu Banciu, care contesta aparitiile televizate ale liderului PRM. Un om mai bogat de 260 de mil de ori decat ar trebui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )