Libnet.ro
UNICEF

09:15

Andreea Marin va face parte din juriul noii emisiunii de dans de la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Andreea Marin va face parte din juriul noii emisiunii de dans de la Pro TV

Andreea Marin va face parte din juriul show-ului de dans Dancing with the stars, care urmeaza sa inceapa primavara aceasta la Pro TV. continuă pe Adevărul

Andreea Marin a semnat cu Pro TV. Va fi in juriul mega-show-ului Te PROvoc la dans?

Andreea Marin a semnat cu Pro TV. Vedeta va fi, se pare, membru al juriului noului show de divertisment Te PROvoc la dans, varianta autohtona a celebrului Dancing with the Stars. Iata ce se zvoneste! .

incepe marea paruiala? Andreea Marin si Mihaela Radulescu, fata in fata in aceeasi emisiune!

O noua emisiune le aduce pe acelasi platou pe doua dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Romania, Andreea Marin si Mihaela Radulescu, ambele fiind foste sotii ale lui Stefan Banica.

Andreea Marin nu-si anunta niciodata fiica cand apare la tv. Care este motivul

Andreea Marin nu isi anunta fiica atunci cand apare la televizor fiindca nu vrea ca aceasta sa creasca cu gandul ca parintii ei sunt cunoscuti si sa-i dea impresia ca din acest motiv ar pu.

Andreea Marin nu-si anunta niciodata fiica cand apare la TV. Care este motivul

Andreea Marin nu isi anunta fiica atunci cand apare la televizor fiindca nu vrea ca aceasta sa creasca cu gandul ca parintii ei sunt cunoscuti si sa-i dea impresia ca din acest motiv ar pu.

Turcia: Doi romani acuzati ca fac parte din organizatia predicatorului Gulen. Ankara cere extradarea lor si a altor 26 de persoane

Ministrul turc al Justitiei a cerut extradarea a 28 de persoane, dintre care si doi romani, acuzatica fac parte din organizatia condusa de predicatorul Fethullah Gulen, considerata de statul turc ca.

Ankara cere extradarea a 28 de oameni acuzati ca fac parte din organizatia predicatorului Gulen, printre care si doua persoane din Romania

Ministerul turc al Justitiei a cerut extradarea a 28 de persoane acuzate ca fac parte din organizatia condusa de predicatorul Fetullah Gulen - considerata terorista de Turcia - printre care si doi cetateni din Romania, scrie ziarul turc haberler. com.

Ce promite Marine Le Pen daca va deveni presedintele Frantei: Fara cetatenie dubla pentru tarile care nu fac parte din UE

Marine Le Pen, presupusa castigatoare al primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta, a acordat un interviu in care a explicat ca nu este de acord cu cetatenia dubla in cazul tarilor.

Turcia transfera o parte din activele statului catre noul fond suveran de investitii

Guvernul turc a transferat participatiile pe care le detine la cea mai mare banca, la bursa din Istanbul si la operatorul de conducte Botas catre un nou fond suveran de investitii creat pentru finantarea marilor proiecte de infrastructura, informeaza Bloomberg, conform Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )