Libnet.ro
UNICEF

12:15

Andreea Marin, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme grave de sanatate... Anuntul DUREROS al medicilor...

B1 B1,
Andreea Marin, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme grave de sanatate... Anuntul DUREROS al medicilor...

Andreea Marin a ajuns de urgenta la spital si urmeaza sa fie operata! Vedeta a vorbit mai multe despre problemele de sanatate cu care se confrunta! Celebra Andreea Marin a avut parte de o vara agitata,. continuă pe B1

Andreea Marin, in lacrimi: Din pacate, este vorba de probleme grave de sanatate... Anuntul DUREROS al medicilor...

Andreea Marin a ajuns de urgenta la spital si urmeaza sa fie operata! Vedeta a vorbit mai multe despre problemele de sanatate cu care se confrunta! Celebra Andreea Marin a avut parte de o vara agitata,.

A CEDAT! Medicii au facut anuntul trist: Din pacate, este vorba despre indragitul actor Alexandru Arsinel...

Actorul Alexandru Arsinel nu se simte prea bine. Acesta a intampinat mai multe probleme de sanatate, motiv pentru care a chemat ambulanta. Dimineata m-am trezit ametit, cu puseu de hipotensiune.

Vestea SOC a cazut ca un TRASNET! Din pacate, este vorba de indragita interpreta MIRABELA DAUER...

Mirabela Dauer trece printr-o perioada grea, fiindca simte ca nu mai poate avea incredere in nimeni. Artista s-a confruntat cu numeroase dezamagiri in viata personala, din cauza persoanelor care au.

Totul s-a sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist printre lacrimi: Din pacate fostul edil Viorel Lis...

Anul in curs a fost unul greu pentru Viorel Lis. in luna aprilie, fostul edil al Capitalei a suferit un accident vascular cerebral in aprilie, dupa ce cu cateva luni inainte a fost operat de colecist. in.

E ca si mort... Chiar e adevarat... Anuntul trist a fost facut, Oana Lis e in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Sotia lui Viorel Lis a uitat de juramintele pe care i le-a facut sotului ei la nunta, ca ii va fi aproape la bine si la greu, potrivitcancan. ro. Potrivit unor informatii aparute recent, Oana Lis.

Anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita artista de muzica populara Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

Drama totala in showbiz! Din pacate e vorba de indragita Mirabela Dauer: Anuntul trist a fost facut...

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,.

Nu mai putea respira... Din pacate anuntul trist a fost facut: Da, e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Fosta prezentatoare TV, Andreea Marin, a vorbit pentru prima data despre problemele de sanatate pe care le-a intampinat in ultima perioada. Aceasta a dat detalii si despre operatia pe care o va suferi,.

BOMBA! Cum a ajuns Andreea Marin din cauza iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a declarat ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in.

Iulia Albu, lovitura DURA pentru Andreea Marin si Lavinia Pirva: impartiti-l frateste, doar sunteti obisnuite!

Andreea Marin si Lavinia Pirva au fost atacate dur in privinta vestimentatiei de Iulia Albu. Aceasta a criticat modul in care brunetele s-au prezentat la un eveniment monden si le-a dat un trofeu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )