Libnet.ro
UNICEF

06:00

Andreea Marin, in lacrimi: Este atat de sensibil... Din pacate, acum TOTUL se confirma..

B1 B1,
Andreea Marin, in lacrimi: Este atat de sensibil... Din pacate, acum TOTUL se confirma..

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o. continuă pe B1

Din pacate, este vorba de Andreea Marin: Dupa 6 operatii trebuie sa...

Andreea Marin a dezvaluit ca de-a lungul vietii ei a suferit 5-6 operatii, deci se considera trecuta prin toate. inveti o lectie, ca e important sa fii la timp la medic. Degeaba ajungi cand.

Andreea Marin, gest de milioane pentru fiul lui Stefan Banica! Aadevarul despre relatia Zanei cu pustiul

Andreea Marin este, fara indoiala, o femeie de nota 10! Chiar daca nu mai are nicio treaba cu Stefan Banica, de care s-a despartit in urma cu cinci ani, Zana i-a ramas alaturi lui Radu Stefan,.

Stefan Banica Jr, obligat sa plateasca 80.000 de euro: Totul are legatura cu Andreea Marin...

Stefan Banica Jr conduce un bolid de 80. 000 de euro. Este vorba despre un BMW M4 cabriolet, acelasi model de masina pe care o conduce si fosta sa sotie, Andreea Marin. Asta se intampla pentru ca.

Bomba bombelor: Picanterii despre relatia dintre Andreea Marin si iubitul tinerel...

Andreea Marin este cunoscuta drept una dintre vedetele care pastreaza o mare discretie in privinta vietii personale. De curand insa, aceasta a facut cateva dezvaluiri despre relatia pe care o are cu Adrian.

Ce se intampla cu relatia dintre Andreea Marin si noul iubit: Adevarul a iesit la iveala...

Sumele in jurul carora se invarte venitul lunar al noului iubit al Andreei Marin, care este angajat al ambasadei din Libia, sunt foarte mari. Astfel, in calitate de angajat la.

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1

Nea Marin, gazda emisiunii Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu. in cadrul noului sezon, Nea Marin si-a gasit nasul, fiind vorba de copilul sau. Astfel, Liviu Varciu,.

Am baut, te-am injurat, dar... Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin, de la Antena 1...

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu s-au reunit cu Nea Marin, insa evenimentul nu a fost unul deloc linistit. Baietii au venit pusi pe fapte mari, dar au fost altoiti rapid, potrivit a1. ro. Cei.

Vedetele au facut deja parastasul: Din pacate este vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1

Poftiti la Nea Marin este o emisiune in care vedetele au parte de tot felul de provocari, insa, de aceata data cel pus in dificultate a fost chiar nea Marin. Asta pentru ca intr-una dintre.

Din pacate, stresul si-a spus cuvantul: Este vorba de celebra Andreea Esca...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca este o s.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )