Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Mitu este in optimi laRoland Garros! Romanca a castigat meciul cu Francesca Schiavone: 7-5, 6-4. Mitu va juca in optimi cu belgiancaAlison Van Uytvanck

Hotnews Hotnews,
 Andreea Mitu este in optimi laRoland Garros! Romanca a castigat meciul cu Francesca Schiavone: 7-5, 6-4. Mitu va juca in optimi cu belgiancaAlison Van Uytvanck

Andreea Mitu a ajuns in optimi la Roland Garros dupa ce a o invins-o, sambata, pe Francesca Schiavone acum pe pozitia 92 in clasamentul WTA, dar fosta jucatoare de top 5) cu 7-5, 6-4. Pentru accesul in optimi, Mitu si-a asigurat un premiu de 145. 000 de euro si 240 de puncte WTA. continuă pe Hotnews

Andreea Mitu, in optimi la Roland Garros

Andreea Mitu a ajuns in optimile de la Roland Garros la prima sa participare pe tabloul principal al competitiei. Romanca a eliminat-o pe campioana Openului francez din 2010, Francesca Schiavone, in numai 2 seturi.

Andreea Mitu elimina o fosta campioana de la Roland Garros si ajunge in optimi

Andreea Mitu este cea mai mare supriza de pana acum a turneului feminin de la Roland Garros si are mari sanse pentru un rezultat fabulos la turneul de Mare Slem din capitala Frantei.

Andreea Mitu, despre performanta de la Roland Garros: Sunt foarte multumita, este o victorie mare

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a declarat sambata, dupa ce s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, ca succesul obtinut in meciul cu Francesca Schiavone este unul.

Andreea Mitu furnizeaza surpriza la Roland Garros

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, rezultat prin care bifeaza cea mai buna performanta din cariera intr-un turneu de Mare Slem.

Roland Garros: Andreea Mitu, VICTORIA carierei in fata lui Schiavone. Singura romanca din OPTIMI!

Andreea Mitu, 100 WTA, a obtinut cea mai mare victorie a carierei sale, in turul al treilea, la Roland Garros. Romanca s-a calificat in premiera in optimi, dupa 7-5, 6-4, cu italianca Francesca Schiavone, 92 WTA.

LIVE Roland Garros: Irina Begu si Andreea Mitu joaca pentru un loc in optimi (12:00)

Irina Begu si Andreea Mitu, cele doua reprezentante ale Romaniei ramase in turneul de simplu de la Roland Garros vor evolua, sambata, cu incepere de la ora 12:00, in turul al 3-lea.

LIVE Roland Garros: Irina Begu si Andreea Mitu joaca pentru un loc in optimi (sambata, ora 12:00)

Irina Begu si Andreea Mitu, cele doua reprezentante ale Romaniei ramase in turneul de simplu de la Roland Garros vor evolua, sambata, cu incepere de la ora 12:00, in turul al 3-lea.

Andreea Mitu a batut-o pe italianca Francesca Schiavone si se califica in optimi la Roland Garros, unde o intalneste pe belgiana Van Uytvanck

Jucatoarea de tenis Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a invins-o, sambata, cu scorul de 7-5, 6-4, pe Francesca Schiavone Italia - locul 92 WTA) si s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

GAME cu GAME Roland Garros: Andreea Mitu si Irina Begu in turul 3

Irina Begu si Andreea Mitu, cele doua reprezentante ale Romaniei ramase in turneul de simplu de la Roland Garros au evoluat, sambata, cu incepere de la ora 12:00, in turul al 3-lea.

Roland Garros. Andreea Mitu elimina o favorita si se califica in turul 3, alaturi de Irina-Camelia Begu

Andreea Mitu si Irina Begu s-au calificat in turul al 3-lea la Roland Garros, fiind singurele romance ramase in competitie pe tabloul de simplu. Andreea Mitu a eliminat una dintre favoritele turneului, Karolina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )