Libnet.ro
UNICEF

11:45

Andreea Mitu: Sunt foarte multumita, este o victorie mare

România Liberă România Liberă,
Andreea Mitu: Sunt foarte multumita, este o victorie mare

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a declarat sambata, dupa ce s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, ca succesul obtinut in meciul cu Francesca Schiavone este unul mare si sa este foarte multumita, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe România Liberă

Andreea Mitu: Sunt foarte multumita, este o victorie mare

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a declarat sambata, dupa ce s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, ca succesul obtinut in meciul cu Francesca Schiavone este unul.

Andreea Mitu, despre performanta de la Roland Garros: Sunt foarte multumita, este o victorie mare

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a declarat sambata, dupa ce s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, ca succesul obtinut in meciul cu Francesca Schiavone este unul.

Roland Garros: Andreea Mitu, VICTORIA carierei in fata lui Schiavone. Singura romanca din OPTIMI!

Andreea Mitu, 100 WTA, a obtinut cea mai mare victorie a carierei sale, in turul al treilea, la Roland Garros. Romanca s-a calificat in premiera in optimi, dupa 7-5, 6-4, cu italianca Francesca Schiavone, 92 WTA.

Calificarea in turul al treilea de la Roland Garros a adus un salt mare pentru Andreea Mitu in clasamentul WTA

Andreea Mitu are un an 2015 foarte bun si a reusit deja cea mai buna performanta din cariera ei, calificandu-se in turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Andreea Mitu, victorie uriasa cu Pliskova! Trebuie sa-si anuleze biletele de avion

Andreea Mitu a mai detonat o bomba la Roland Garros, reusind sa se califice in turul al treilea. Mitu a batut-o pe Karolina Pliskova, locul 12 WTA, scor 2-6, 7-6, 6-4.

Andreea Mitu elimina o fosta campioana de la Roland Garros si ajunge in optimi

Andreea Mitu este cea mai mare supriza de pana acum a turneului feminin de la Roland Garros si are mari sanse pentru un rezultat fabulos la turneul de Mare Slem din capitala Frantei.

Andreea Mitu radiaza, dar si pastreaza cumpatul: Mi-am sunat bunicul dupa meci. Mi-a spus sa ramn cu picioarele pe pamnt

Ne invartim febrili in jurul salilor de presa. Uite-o pe Andrea Petkovic, uite-l pe Goffin, vine Djokovic, pazea, ca ne calca Sir Andy, care paseste sfios, urmat de un alai de cameramani, sunetist, producator si ce-o mai fi. Sigur filmeaza genul acela de reportaj dinamic, cu imagini din culise si cu montaj creativ. Ne inghesuim in florile de camera din spatele nostru ca sa evitam impactul si ne indreptam catre Room number 3, unde Andreea Mitu, inca un pic pe sub radar, in curand-descoperita-de-tot-poporul inclusiv de acea categorie care v-am zis eu ca va ajunge mare? V-am zis!), urmeaza sa-si faca aparitia.

Andreea Mitu furnizeaza surpriza la Roland Garros

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, rezultat prin care bifeaza cea mai buna performanta din cariera intr-un turneu de Mare Slem.

Andreea Mitu este in optimi laRoland Garros! Romanca a castigat meciul cu Francesca Schiavone: 7-5, 6-4. Mitu va juca in optimi cu belgiancaAlison Van Uytvanck

Andreea Mitu a ajuns in optimi la Roland Garros dupa ce a o invins-o, sambata, pe Francesca Schiavone acum pe pozitia 92 in clasamentul WTA, dar fosta jucatoare de top 5) cu 7-5, 6-4. Pentru accesul in optimi, Mitu si-a asigurat un premiu de 145. 000 de euro si 240 de puncte WTA.

Roland Garros. Andreea Mitu elimina o favorita si se califica in turul 3, alaturi de Irina-Camelia Begu

Andreea Mitu si Irina Begu s-au calificat in turul al 3-lea la Roland Garros, fiind singurele romance ramase in competitie pe tabloul de simplu. Andreea Mitu a eliminat una dintre favoritele turneului, Karolina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )