Libnet.ro
UNICEF

08:45

Andreea Paul (PDL): FMI a cerut masuri compensatorii la reducerea CAS. Guvernul nu a pregatit nimic

Hotnews Hotnews,
 Andreea Paul (PDL): FMI a cerut masuri compensatorii la reducerea CAS. Guvernul nu a pregatit nimic

Deputatul PDL Andreea Paul a declarat, marti, ca delegatia FMI, BM si CE a solicitat sa i se prezinte masurile compensatorii, respectiv taierile de cheltuieli sau introducerea de noi taxe, care vor fi aplicate odata cu reducerea CAS, dar Executivul nu a pregatit nicio astfel de masura, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

FMI, de acord cu scaderea CAS cu 5%, dar cere masuri compensatorii

FMI a fost de acord cu masura reducerii CAS, dar a cerut Guvernului masuri compensatorii care sa asigure sustenabilitatea adoptarii reducerii CAS, a declarat, marti, vicepresedintele Comisiei de buget din Camera .

FMI cere Guvernului masuri compensatorii pentru reducerea CAS-ului

Board-ul FMI ar fi de acord cu reducerea CAS-ului cu cinci puncte procentuale, dar cere Guvernului sa adopte masuri care sa compenseze banii la bugetul de stat, spun surse citate de B1 TV. Reducerea CAS-ului cu 5%.

Comisia Europeana a recomandat Romaniei sa ia masuri pentru reducerea somajului

Comisia Europeana a transmis Romaniei opt recomandari pentru masurile care trebuies intreprinse in perioada 2014-2015 in urmatoarele domenii: implementarea programului de asistenta UE-FMI; implementarea strategiei bugetare pentru 2014; accelerarea reformelor din sectorul sanatatii; consolidarea masurilor active de ocupare pe piata muncii; cresterea calitatii si accesibilitatii educatiei si formarii profesionale; cresterea eficientei si eficacitatii transferurilor sociale; accelerarea eforturilor de consolidare a capacitatii administrative si promovarea competitivitatii si eficientei in sectoarele de transport si energie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )