Libnet.ro
UNICEF

14:15

FMI cere Guvernului masuri compensatorii pentru reducerea CAS-ului

B1 B1,
FMI cere Guvernului masuri compensatorii pentru reducerea CAS-ului

Board-ul FMI ar fi de acord cu reducerea CAS-ului cu cinci puncte procentuale, dar cere Guvernului sa adopte masuri care sa compenseze banii la bugetul de stat, spun surse citate de B1 TV. Reducerea CAS-ului cu 5%. continuă pe B1

Andreea Paul (PDL): FMI a cerut masuri compensatorii la reducerea CAS. Guvernul nu a pregatit nimic

Deputatul PDL Andreea Paul a declarat, marti, ca delegatia FMI, BM si CE a solicitat sa i se prezinte masurile compensatorii, respectiv taierile de cheltuieli sau introducerea de noi taxe, care vor fi aplicate odata cu reducerea CAS, dar Executivul nu a pregatit nicio astfel de masura, transmite Mediafax.

FMI, de acord cu scaderea CAS cu 5%, dar cere masuri compensatorii

FMI a fost de acord cu masura reducerii CAS, dar a cerut Guvernului masuri compensatorii care sa asigure sustenabilitatea adoptarii reducerii CAS, a declarat, marti, vicepresedintele Comisiei de buget din Camera .

Cum va convinge Guvernul FMI sa accepte reducerea CAS

Reducerea CAS, prezentarea bilantului TVA reduse la paine si trecerea la politici orientate spre crestere economica sunt principalele tinte ale Guvernului in discutiile cu delegatia FMI, incepute ieri.

NATO va lua masuri suplimentare pentru apararea statelor membre din Europa de Est

Sunt necesare masuri suplimentare pentru a oferi protectie aliatilor dinEuropa de Est, preocupati de criza din Ucraina si politica adoptata de Rusia, au stabilit, marti, ministrii Apararii ai statelor.

NATO va lua masuri suplimentare pentru apararea statelor din Europa de Est

Ministrii Apararii din statele membre NATO au convenit, marti, asupra adoptarii de masuri suplimentare pentru a oferi asigurari, pe termen lung, tarilor aliate din Europa de Est, preocupate de criza ucraineana si de politica Rusiei, informeaza AFP.

NATO va lua masuri suplimentare pentru apararea statelor est-europene

Ministrii Apararii ai statelor membre NATO au stabilit, marti, ca sunt necesare masuri suplimentare pentru oferirea de asigurari in materie de aparare, pe termen lung, aliatilor din Europa de Est preocupati de criza ucraineana si de politicile Rusiei .

Anuntul important facut de NATO. Vor fi luate masuri suplimentare pentru apararea aliatilor din Europa de Est

Reprezentantii NATO au stabilit, marti, ca sunt necesare masuri suplimentare pentru oferirea de asigurari in materie de aparare, pe termen lung, aliatilor din Europa de Est preocupati de criza ucraineana si de.

Business Report: Romania, la mana rusilor. Gazprom a blocat toate caile prin care Romania poate primi gaz din alta parte; Cum va convinge Guvernul FMI sa accepte reducerea CAS; Rompetrol si-a extins reteaua de benzinarii din Georgia si Republica Moldova

Top cinci agricultori romani subventionati de stat. Platile directe pe suprafata efectuate de APIA pentru anul trecut s-au ridicat la 1,3 miliarde de euro. Coridorul IV feroviar: din cauza intarzierii lucrarilor, Romania risca sa rateze finantari de aproape 700 de milioane de euro de la UE. Romania risca.

Daily Income: Reducerea CAS, la mana FMI

Astazi incepe o noua vizita a Fondului Monetar la Bucuresti. Discutiile sunt importante, pentru ca se vor discuta si urmatorii pasi in materie de fiscalitate, da nu numai. Guvernul mai trebuie sa.

Comisia Europeana a recomandat Romaniei sa ia masuri pentru reducerea somajului

Comisia Europeana a transmis Romaniei opt recomandari pentru masurile care trebuies intreprinse in perioada 2014-2015 in urmatoarele domenii: implementarea programului de asistenta UE-FMI; implementarea strategiei bugetare pentru 2014; accelerarea reformelor din sectorul sanatatii; consolidarea masurilor active de ocupare pe piata muncii; cresterea calitatii si accesibilitatii educatiei si formarii profesionale; cresterea eficientei si eficacitatii transferurilor sociale; accelerarea eforturilor de consolidare a capacitatii administrative si promovarea competitivitatii si eficientei in sectoarele de transport si energie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )