Libnet.ro
UNICEF

23:00

Andreea Raducan, catre Catalina Ponor: Cei 25 de ani au fost plini de abuzuri?

Adevărul Adevărul,
Andreea Raducan, catre Catalina Ponor: Cei 25 de ani au fost plini de abuzuri?

Fosta mare campioana Maria Olaru, in varsta de 34 de ani, si-a lansat, sambata, volumul biografic Pretul aurului. Sinceritate incomoda, prin intermediul caruia vorbeste inclusiv despre umilintele la care a fost supusa in perioada in care a practicat gimnastica. continuă pe Adevărul

Andreea Raducan catre Catalina Ponor: Cei 25 de ani au fost plini de abuzuri?

Fosta mare campioana Maria Olaru, in varsta de 34 de ani, si-a lansat, sambata, volumul biografic Pretul aurului. Sinceritate incomoda, prin intermediul caruia vorbeste inclusiv despre umilintele la care a fost supusa in perioada in care a practicat gimnastica.

Catalina Ponor, medalie de bronz la Campionatele Europene de gimnastica

Sportiva romana Catalina Ponor a cucerit medalia de bronz in finala de la barna, duminica, la Campionatele Europene de gimnastica artistica feminina de la Berna, transmite Agerpres. Ponor,.

Catalina Ponor, medaliata cu bronz la Europenele de la Berna

ACTUALIZARE 14: 35 O noua medalie de bronz pentru Catalina Ponor in finala de la sol Catalina Ponor a cucerit medalia de bronz in finala de la sol, la Campionatele Europene de la Berna, dupa ce obtinuse bronzul si la barna.

Catalina Ponor a obtinut medalia de bronz la Campionatele Europene de gimnastica artistica feminina de la Berna

Catalina Ponor a obtinut, duminica, medalia de bronz la barna, la Campionatele Europene de gimnastica artistica feminina de la Berna. Ponor a avut o usoara dezechilibrare in timpul exercitiului.

Catalina Ponor face lumina in cazul dezvaluirilor socante ale Mariei Olaru despre cantonamentele gimnastelor

Dezvaluirile facute de fosta gimnasta Maria Olaru despre episoadele violente din cantonamentul de la Deva sunt negate de inca o mare sportiva. Catalina Ponor sustine ca ea nu a fost supusa unor asemenea tratamente,.

Catalina Ponor, medalie de bronz si in finala de la sol de la Campionatele Europene din Berna

Gimnasta romana Catalina Ponor a cucerit medalia de bronz in finala de la sol, duminica, la Campionatele Europene de la Berna, dupa ce tot astazi obtinuse bronzul si dupa evolutia de la barna, transmite Mediafax.

Catalina Ponor obtine doua medalii de bronz la Campionatele Europene

Gimnasta Catalina Ponor a obtinut, duminica, doua medalii de bronz in finala de la barna programata la Campionatele Europene de gimnastica de la Berna, Elvetia.

Catalina Ponor, a treia in Europa la barna

Catalina Ponor s-a clasat azi pe locul 3 in finala de la barna, de la Campionatul European de gimnastica de la Berna. Reprezentanta noastra va fi si in finala de la sol, unde s-a calificat cu a treia nota, anunta Mediafax.

UPDATE CE Gimnastica: Catalina Ponor, doua medalii de bronz, la barna si sol

Catalina Ponor a cucerit doua medalii de bronz, una la barna si una la sol, la Campionatele Europene de Gimnastica de la Berna.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )