Libnet.ro
UNICEF

22:30

Andreea Raicu, CELE MAI GRELE momente din viata ei. Lupta pe viata si pe moarte cu DEPRESIA: Nu mai am ce sa pierd si am avut curajul sa ma arunc in gol... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Andreea Raicu, CELE MAI GRELE momente din viata ei. Lupta pe viata si pe moarte cu DEPRESIA: Nu mai am ce sa pierd si am avut curajul sa ma arunc in gol... (GALERIE FOTO)

Andreea Raicu a trecut prin momente grele, in urma cu cativa ani. CUTREMUR MONDEN! TEO TRANDAFIR A FACUT ANUNTUL: DE MAINE NE MUTAM iMPREUNA! MIRCEA BADEA E ULUIT Fosta prezentatoare a vorbit. continuă pe B1

Fanii Neversea sunt chemati sa retraiasca cele mai frumoase momente ale festivalului

Pana la editia din vara a festivalului Neversea, care va avea loc intre 2 si 5 iulie, la Constanta, unul dintre cele mai asteptate momente de catre fanii festivalului NEVERSEA este lansarea Aftermovie-ului editiei 2019, in care sunt cuprinse cele mai frumoase amintiri si momente traite la editia precedenta.

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza. Au fost nevoiti sa anuleze totul. Fereasca Dumnezeu de asa ceva!

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza care li se putea intampla vreodata.

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

VIDEO Spania: Bilantul deceselor in urma furtunii Gloria a urcat la sase Imagini spectaculoase cu valurile uriase Plajele din Barcelona au suferit cele mai grave daune din ultimii 30 de ani

Numarul persoanelor care au decedat in Spania in urma furtunii Gloria a ajuns la sase, dupa ce fortele de interventie au descoperit doua cadavre, informeaza site-ul cotidianului spaniol La Vanguardia, citat de Mediafax. Potrivit sefului serviciului pentru plaje a Zonei Metropolitane Barcelona, Dani Palacios, a spus miercuri ca plajele au suferit cele mai grave daune din ultimii 30 de ani din cauza furtunii Gloria, scrie Europapress.

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume: ce locuri ocupa Amazon, Apple sau Google

In cazul in care ai o afinitate pentru branduri si valoarea financiara din spatele lor, te vei bucura sa afli ca a fost publicat noul clasament anual al Brand Finance Global 500. Puterea.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

Andreea Raicu a supravietuit unei depresii crunte. Acum e fericita: imi place cine sunt

Una dintre cele mai atragatoare femei din Romania pune, mai nou, accentul pe frumusetea interioara si evolutia personala. Care au fost posibile numai dupa ce a supravietuit unei depresii crunte.

Sorin Constantinescu este noul consilier al Guvernului Orban in domeniul jocurilor de noroc. Are o experienta de trei decenii si conduce doua dintre cele mai importante companii din industrie

Sorin Constantinescu a fost desemnat consilier al Guvernului Orban in domeniul jocurilor de noroc, potrivit Financial Intelligence. El este un specialist in sector, cu o experienta de aproape trei decenii, ocupand.

Vestea care a intristat o lume intreaga. Ozzy Osbourne sufera de Parkinson: 2019 a fost cel mai rau, cel mai lung, cel mai dureros si cel mai mizerabil an din viata mea (VIDEO)

Veteranul rockului mondial a facut anuntul de care multi dintre apropiatii si fanii sai se temeau! Ozzy Osbourne a marturisit in fata fanilor ca sufera de Parkinson. Anuntul cutremurator a fost facut.

Care au fost cele mai vandute jocuri video din ultimii 25 de ani

O companie de cercetare de piata 8213; NPD Group 8213; a realizat lista celor mai vandute jocuri video din fiecare an, incepand din 1995 pana in prezent. Gusturile par sa se schimbe in mod regulat in industria jocurilor video, dar o privire asupra listei cu cele mai vandute jocuri din ultimii 25 de ani arata cum gamerii au ramas fideli unora dintre cele mai cunoscute francize din industrie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )