Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angajati din muzee protesteaza sambata fata de Legea salarizarii. Muzeologii vor picheta si Ministerul Culturii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angajati din muzee protesteaza sambata fata de Legea salarizarii. Muzeologii vor picheta si Ministerul Culturii

Angajati din muzee nationale din Capitala si din tara protesteaza sambata fata de Legea salarizarii unice, iar la Bucuresti, muzeologii vor picheta MNIR si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale. continuă pe Wall-Street Ro

Angajati ai muzeelor din Capitala si din tara protesteaza, sambata, fata de legea salarizarii. La Bucuresti, sunt anuntati aproximativ 200 de protestatari

Angajati ai muzeelor nationale din Capitala si din tara vor protesta sambata fata de Legea salarizarii unice. La Bucuresti, aproximativ vor picheta Muzeul National de Istorie a Romaniei, intre orele 12. 00 si 14. 00, si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, intre orele 15. 00 si 16. 30, scrie News. ro.

UPDATE Angajati ai muzeelor din Capitala si din tara protesteaza fata de legea salarizarii. Muzeografii din Bucuresti: Nu umiliti pe cei ce detin cheile istoriei!

Angajati ai muzeelor nationale din Capitala si din tara vor protesta sambata fata de Legea salarizarii unice. La Bucuresti, aproximativ vor picheta Muzeul National de Istorie a Romaniei, intre orele 12. 00 si 14. 00, si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, intre orele 15. 00 si 16. 30, scrie News. ro. UPDATE Aproximativ 50 de muzeografi protesteaza, sambata, vizavi de Muzeul National de Istorie a Romaniei, nemultumiti de legea salarizarii unice, aflata in prezent la Senat. Protestatarii poarta umbrele, pancarte si tricouri albe inscriptionate cu textul Exist! Muzeele nu sunt cultura de rangul trei. Totodata, pe pancarte au mesaje precum: Cercetare fara bilet de voie, Rusine! Va bateti joc de istorie, 35 de ani muzeograf - 1. 350 pensie, Respect pentru cercetare si Nu umiliti pe cei ce detin cheile istoriei.

Aproximativ 60 de angajati ai Administratiei Finantelor Publice protesteaza in fata institutiei

ACTUALIZARE 12:32 Seful ANAF: Daca nu este o solutie pentru majorarea salariilor angajatilor din unitatile Fiscului, am propus sa ramana la limita actuala Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a declarat, miercuri, la finalul intalnirii de lucru cu premierul Sorin Grindeanu si cu reprezentantii Ministerului Finantelor de la Palatul Victoria, ca a propus ca salariile angajatilor din unitatile teritoriale ale Fiscului sa ramana la nivelul actual in cazul in care nu se gasesc solutii pentru marirea acestora. *ACTUALIZARE 12:30 Angajatii Finantelor din Arad au lucrat trei ore, dupa care au reluat protestele --- Aproximativ 60 de angajati ai Administratiei Finantelor Publice Sibiu au iesit, miercuri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, in fata institutiei si protesteaza nemultumiti de conditiile stipulate in Legea salarizarii.

Salariatii din muzeele publice protesteaza astazi, fata de Legea-cadru privind salarizarea

Salariatii din muzeele publice din tara noastra vor participa astazi la o actiune de protest, exprimandu-si nemultumirea fata de caracterul discriminatoriu al OUG 2/2017 si de proiectul de Lege-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, potrivit unui comunicat de presa al CNS Cartel Alfa, trimis joi Redactiei.

60 de persoane protesteaza in fata Muzeului National de Istorie a Romaniei

Circa 60 de angajati din muzeele publice protesteaza in fata Muzeului National de Istorie a Romaniei, nemultumiti de caracterul discriminatoriu al OUG 2/2017 si de proiectul de Lege-cadru.

Legea salarizarii: Venituri majorate pentru angajatii Garzilor de mediu, ai Consiliului Legislativ si ai ANI

Comisia de munca a Senatului a adoptat joi o serie de amendamente la legea salarizarii prin care au fost majorate, cu 15% incepand cu 1 ianuarie 2018, salariile angajatilor din serviciile deconcentrate aflate in subordinea Ministerului Mediuliui, cu 10% pe cele ale personalului de specialitate al Consiliului Legislativ si cu 15% salariile angajatilor Agentiei Nationale de Integritate care lucreaza cu informatii clasificate.

Sporul de 15% la salariu pentru persoanele cu handicap, reintrodus in legea salarizarii

Comisia de munca a Senatului a revenit miercuri seara asupra articolului 22 din Legea salarizarii, pe care il respinsese anterior si care prevedea acordarea unui spor de 15% la salariu pentru persoanele cu handicap vizual grav sau accentuat, si l-a aprobat, stabilind ca toate persoanele cu handicap grav sau accentuat sa beneficieze de acest spor, nu numai cele cu handicap vizual, urmand ca Guvernul sa stabileasca, prin hotarare, categoriile de handicap, potrivit Agerpres.

Salarii majorate la ANAF in Legea salarizarii. Functionar ANAF: Mi-e rusine cu salariul pe care il am

Comisia de munca a Senatului a corectat ceea ce Ministerul Muncii a numit o eroare materiala in Legea salarizarii la anexa cu veniturile celor de la ANAF, introducand salariile functionarilor din aceasta institutie in grila de salarizare a administratiei publice centrale, ceea ce inseamna o majorare cu aproximativ 3. 000 de lei pentru functiile de conducere si intre 100 de lei si 1. 800 de lei pentru functiile de executie, scrie News. ro.

Liviu Dragnea a cerut eliminarea articolului 40, care ingheta pensiile speciale, din Legea salarizarii unitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca a cerut eliminarea articolului 40, care se refera la inghetarea pensiilor de serviciu pana in 2022, din Legea salarizarii unitare.

Comisia de munca a eliminat din legea salarizarii orice referire la pensiile speciale, dupa ce votase suspendarea actualizarii acestora pana in 2019

Comisia de munca a Senatului a eliminat miercuri, cu unanimitate de voturi, la propunerea ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, articolul din legea salarizarii care prevedea suspendarea, pana in 2019, a actualizarii pensiilor speciale in functie de majorarea salariilor. Cu numai doua ore inainte, articolul respectiv fusese aprobat de comisie si amendat la propunerea Olgutei Vasilescu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )