Libnet.ro
UNICEF

16:15

Angajatii Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din ianuarie, solde si salarii mai mari

Antena3 Antena3,
Angajatii Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din ianuarie, solde si salarii mai mari

Politistii, militarii si personalul civil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din luna ianuarie, salarii si solde mai mari, la nivelul celor ale personalului din Ministerul Apararii Nationale. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei le spune profesorilor ca vor primi cele doua cresteri salariale in acest an

Ministrul Educatiei si Cercetarii MEC), Monica Anisie, da asigurari ca profesorii vor primi in acest an cele doua cresteri salariale prevazute de la 1 ianuarie si de la 1 septembrie si a precizat ca exista banii necesari in buget, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis a promulgat oficial legea. Ce categorii de romani vor primi mai multi bani in 2020

Noul an vine cu vesti bune pentru o parte din romanii care si asa nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului asigurarilor de stat pentru 2020. Legea a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Klaus Iohannis a promulgat oficial legea Conform legii, bugetul asigurarilor sociale .

SUA anunta ca nu vor pleca din Irak. Care sunt planurile lui Donald Trump

Statele Unite ale Americii nu vor parasi Irakul, desi a existat o cerere speciala efectuata de catre Bagdad. Donald Trump a facut cateva declaratii considerate controversate, pe marginea acestui subiect. Totul in conditiile in care America ar putea intra intr-un conflict si cu statul Iran. Asasinareageneralul iranian Qasem Soleimani a adus cu sine tensiuni politice .

Programele Rabla si Rabla Plus vor primi finantare si in acest an, promite premierul Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban. Programul Rabla s-a desfasurat an de an din 2005 incoace, iar Rabla Plus, pentru masini electrice si hibride, a avut in 2019 cel mai bun an.

Vaccinarea gratuita impotriva HPV, demarata de Ministerul Sanatatii din ianuarie 2020

Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie, dupa ce primele 20. 000 de doze de vaccin au fost distribuite directiilor de sanatate publica.

Lider USR: Salariile de lux de la ANRE vor fi din nou majorate

Salariile de lux de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE), majorate anul trecut cu 19%, vor creste din nou in 2020, sustine deputatul USR Cristina Pruna, afirmand ca acest lucru a trecut neobservat de catre guvernanti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )