Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis a promulgat oficial legea. Ce categorii de romani vor primi mai multi bani in 2020

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a promulgat oficial legea. Ce categorii de romani vor primi mai multi bani in 2020

Noul an vine cu vesti bune pentru o parte din romanii care si asa nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului asigurarilor de stat pentru 2020. Legea a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Klaus Iohannis a promulgat oficial legea Conform legii, bugetul asigurarilor sociale . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pentru 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legile bugetelor de stat si de asigurari sociale pe anul 2020, pentru care guvernul Ludovic Orban si-a asumat raspunderea.

Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2020. Anul trecut, PSD a facut bugetul abia in luna martie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni bugetul pe 2020. Anul trecut, in guvernarea PSD, legea bugetului a fost promulgata abia la mijlocul lunii martie.

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si pe cea a bugetului asigurarilor sociale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale pentru 2020, acte normative adoptate de Guvernul Orban, in premiera, prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului.

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale pentru 2020, acte normative adoptate de Guvernul Orban, in premiera, prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020 si Legea bugetului asigurarilor sociale pe acest an, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Bugetul de stat, promulgat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale pentru 2020, acte normative adoptate de Guvernul Orban, in premiera, prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului.

Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat 2020

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2020 si decretul de promulgare a Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat pensiile ocupationale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile ocupationale, potrivit unui comunicat de presa transmis AGERPRES de Administratia Prezidentiala.

Militari romani din Irak, relocati. Klaus Iohannis: Situatia aceasta ne priveste

O parte dintre militarii romani din Irak au fost relocati, in urma conflictului in crestere din zona, din motive de securitate. Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bavaria: Situatia aceasta ne priveste. Militari romani din Irak, relocati Potrivit datelor oferite de Statul Major al Apararii, 10 militari romani se afla in misiune in .

Klaus Iohannis: Situatia din Irak ne priveste fiindca avem foarte multi romani in zona Orientului Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca acorda foarte multa atentie situatiei din Irak si ca se afla in contact permanent cu ministrii romani de Externe si al Apararii pe acest subiect.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )