Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel: Banii europeni, singurul mijloc de a face investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel: Banii europeni, singurul mijloc de a face investitii

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ieri, in Bundestag, ca multe tari din Uniunea Europeana au nevoie de bani europeni, care reprezinta pentru ele singurul mijloc de a face investitii, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Merkel, in Bundestag: Multe tari UE au nevoie de bani europeni, singurul mijloc de a face ...

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat miercuri, in Bundestag, ca multe tari din UE au nevoie de bani europeni, care reprezinta pentru ele singurul mijloc de a face investitii, potrivit NewsIn, informeaza Realitatea. net. Pentru multe state membre UE, care iau in prezent masuri) de consolidare fiscala, investitiile europene sunt aproape singurul mijloc disponibil pentru investitii, a spus Merkel in fata parlamentarilor germani, referindu-se la fondurile structurale pentru IMM-uri si .

NEGOCIERI DURE pentru BANII europeni: incepe Consiliul European.

Impartirea banilor a invrajbit Europa. Statele Uniunii Europene s-au impartit in doua tabere. Unii lideri sustin politica de austeritate, altii insista ca nu vom iesi din criza decat prin investitii masive, informeaza Realitatea. net. Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca daca nu se va ajunge la consens, un nou summit va fi organizat la inceputul anului viitor. Problema bugetului Uniunii Europene a divizat tarile comunitare. Tarile net contributoare, membrii mai vechi si mai bogati, .

Angela Merkel: Un nou summit UE pe tema bugetului ar putea fi organizat la inceputul lui 2013.

Cancelarul german Angela Merkel a evocat miercuri posibilitatea organizarii unui nou summit la inceputul lui 2013, in scopul de a ajunge la un acord asupra bugetului european pentru 2014 - 2020, in cazul unui esec in aceasta saptamana, relateaza AFP, citat de Mediafax. Nu stiu daca putem ajunge maine la un acord definitiv. Dorim acest lucru. Putem si poimaine. Daca va fi necesar, va trebui sa ne vedem din nou la inceputul anului viitor, a declarat Angela Merkel adresandu-se .

Angela Merkel: Un nou summit UE pe tema bugetului ar putea fi organizat la inceputul lui 2013

Cancelarul german Angela Merkel a evocat miercuri posibilitatea organizarii unui nou summit la inceputul lui 2013, in scopul de a ajunge la un acord asupra bugetului european pentru 2014 - 2020, in cazul unui esec.

Comentariu Euractiv.eu: Angela Merkel si Martin Schultz se joaca de-a politistul bun si politistul rau cu David Cameron

Am vorbit recent cu diverse persoane din institutii ale Uniunii Europene si am impresia ca pozitia Parlamentului European privind bugetul 2014-2020 are sprijinul deplin al Angelei Merkel. Nu in esenta - deoarece Parlamentul doreste un buget ambitios, in timp ce Germania este un avocat al taieturilor si al reducerii cheltuielilor - ci in ceea ce priveste tacticile ce il vizeaza pe cel mai dificil interlocutor al Angelei Merkel - David Cameron, scrie analistul Georgi Gotev, unul dintre bloggerii Euractiv. eu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )