Libnet.ro
UNICEF

13:15

Angela Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Dupa o serie de declaratii dure la adresa Statelor Unite ale Americii, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a devenit mai binevoitoare cu partenerii sai de peste Ocean, afirmand, sambata, ca Germania nici nu poate visa la un partener mai bun decat SUA, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Angela Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Cancelarul german Angela Merkel a luat o atitudine mai binevoitoare fata de Statele Unite, sambata, dupa ce vineri s-a aratat foarte indignata de insultele diplomatului american Victoriei Nuland, la adresa.

Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, intr-un discurs sustinut ieri, ca Germania nici nu pot visa la un partener mai bun decat Statele Unite, informeaza AFP.

Angela Merkel: Germania nici nu poate visa la un partener mai bun decat SUA in cazul crizei ucrainene

Cancelarul german Angela Merkel si-a indulcit considerabil, sambata, discursul fata de Statele Unite, dupa ce cu o zi in urma s-a aratat indignata de afirmatiile injurioase facute de adjunctul secretarului de stat american Victoria Nuland cu privire la rolul Uniunii Europene in criza ucraineana, transmite AFP.

Angela Merkel, despre afirmatiile injurioase ale Victoriei Nuland la adresa UE: Absolut inacceptabil

Cancelarul german Angela Merkel a calificat vineri drept absolut inacceptabile afirmatiile injurioase facute de adjunctul secretarului american de stat Victoria Nuland in cadrul unei convorbiri telefonice cu ambasadorul SUA la Kiev, potrivit unui purtator de cuvant citat de AFP.

Cel mai bun drum din lume? Transalpina bate Transfagarasanul. Concluzia britanicilor, dupa un test drive cu Jaguar F-type

Transalpina este un drum mai bun decat Transfagarasanul. Aceasta este concluzia lui Henry Catchpole, care a efectuat un test drive pentru revista britanica EVO, la volanul unui Jaguar F-type V8S. Catchpole ii.

Incredibila viata a lui Mischael Suder. Alungat din Germania de Hitler, a fugit din Romania de Ceausescu si acum isi cauta dreptatea la Angela Merkel

Mischael Suder 70 de ani) s-a nascut la Berlin in toiul prigonirii evreilor. A scapat ca prin minune, iar din acel moment, parca a trait viata unui personaj de roman. La batranete s-a retras in Romania si se lupta sa-si recupereze drepturile dupa 24 de ani de munca in Germania. Visul american s-a transformat intr-un cosmar pentru el, iar viata cladita dupa zeci de ani de munca la Mercedes s-a prabusit dupa ce a fost acuzat de spionaj.

FOTO Incredibila viata a lui Mischael Suder. Alungat din Germania de Hitler, a fugit din Romania de Ceausescu si acum isi cauta dreptatea la Angela Merkel

Mischael Suder 70 de ani) s-a nascut la Berlin in toiul prigonirii evreilor. A scapat ca prin minune, iar din acel moment, parca a trait viata unui personaj de roman. La batranete s-a retras in Romania si se lupta sa-si recupereze drepturile dupa 24 de ani de munca in Germania.

VIDEO FOTO Zeci de maramureseni s-au intrecut pentru cel mai bun timp, la bordul saniilor cu volan

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an pentru locuitorii din Cavnic a avut loc sambata, cand, pe drumul Strambu-Baiut zeci de maramureseni s-au intrecut cu lenkerele. Sania specifica acestei zone si unica in lume, aduce in fiecare an zeci de concurenti, pregatiti sa scoata timpi cat mai buni, astfel sa-si adjudece marele premiu.

Castello Di Casole, cel mai bun hotel din Europa

Hotelul italian Castello di Casole, din Toscana, a fost votat ca fiind resortul numarul 1 al Europei, cel mai potrivit hotel din Europa pentru familisti, dar si pe locul doi in topul celor mai bune hoteluri din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )