Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel i-a spus lui Vladimir Putin ca este ingrijorata de torturarea persoanelor gay in Cecenia

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel i-a spus lui Vladimir Putin ca este ingrijorata de torturarea persoanelor gay in Cecenia

Cancelarul Germaniei. Angela Merkel, i-a prezentat presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, ingrijorarea ei referitoare la persecutiile la care sunt expuse persoanele gay in Cecenia. continuă pe România Liberă

Angela Merkel, dupa intalnirea cu Vladimir Putin, spune ca nu se teme de o eventuala implicare a Rusiei in alegerile din Germania

Cancelarul german Angela Merkel a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa comune la Soci cu presedintele rus Vladimir Putin, ca ea nu este o persoana tematoare si ca va contracara cu fapte informatiile care nu sunt de incredere.

Angela Merkel i-a spus lui Vladimir Putin ca este ingrijorata de persecutiile suferite de persoanele gay in Cecenia

Cancelarul Germaniei. Angela Merkel, i-a prezentat presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, ingrijorarea ei referitoare la persecutiile la care sunt expuse persoanele gay in Cecenia, informeaza marti site-ul http://www. independent. co. uk.

intalnire Angela Merkel-Vladimir Putin, la Soci

Cancelarul german Angela Merkel vine marti, 2 mai, la Soci pentru a discuta cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, despre Ucraina, Siria si alte teme care afecteaza negativ relatiile germano-ruse.

intalnire Angela Merkel-Vladimir Putin, la Soci. Liderul de la Kremlin asteapta si un telefon de la Donald Trump

Cancelarul german Angela Merkel vine marti, 2 mai, la Soci pentru a discuta cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, despre Ucraina, Siria si alte teme care afecteaza negativ relatiile germano-ruse. Presedintele rus va vorbi astazi dupa-amiaza, la telefon cu omologul sau american Donald Trump.

Angela Merkel catalogheaza Rusia drept un partener important in timpul discutiilor cu Vladimir Putin

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a promovat marti dupa-amiaza o relatie mai puternica cu Rusia inainte de o intalnire importanta cu presedintele Vladimir Putin in statiunea turistica de la Soci, relateaza agentia DPA, citata de News. ro.

Intalnire Angela Merkel - Vladimir Putin, programata marti la Soci

Cancelarul german Angela Merkel a sosit duminica in orasul Jeddah pentru convorbiri cu lideri din Arabia Saudita pentru discutii privind lupta impotriva militantilor Statului Islamic, drepturile femeilor si incalzirea globala, scrie Agerpres, citand agentia DPA. Marti, cancelarul german va avea o intrevedere si cu presedintele rus Vladimir Putin in statiunea Soci de la Marea Neagra.

Angela Merkel a refuzat sa poarte valul islamic la intalnirea cu regele Salman al Arabiei Saudite

Angela Merkel a provocat controverse in Arabia Saudita. Cancelarul german a refuzat sapoarte valul islamic la o intrevedere cu regele Salman. Angela Merkel a fost primitain orasul Jedd.

Angela Merkel a sfidat regulile islamice, la intalnirea cu regele Salman al Arabiei Saudite

Cancelarul german Angela Merkel a refuzat sa respecte codul vestimentar foarte strict pentru femei din Arabia Saudita in timpul intrevederii de duminica avute cu regele Salman bin Abdulaziz Al Saud, scrie.

Angela Merkel a refuzat sa poarte val la intalnirea cu regele Arabiei Saudit

Cancelarul german Angela Merkel a refuzat sa respecte codul vestimentar foarte strict pentru femei din Arabia Saudita in timpul intrevederii de duminica avute cu regele Salman bin Abdulaziz Al Saud, relateaza luni cotidianul britanic The Independent in editia sa electronica.

Angela Merkel a refuzat sa poarte val la intalnirea cu regele Arabiei Saudite

Cancelarul german Angela Merkel a refuzat sa respecte codul vestimentar foarte strict pentru femei din Arabia Saudita in timpul intrevederii de duminica avute cu regele Salman bin Abdulaziz Al Saud, relateaza luni cotidianul britanic The Independent in editia sa electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )