Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel: Raidurile aeriene din Siria sunt necesare si potrivite

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel: Raidurile aeriene din Siria sunt necesare si potrivite

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca sustine raidurile aeriene coordonate de SUA, Franta si Marea Britanie si le considera actiuni necesare si potrivite pentru a avertiza Siria privind noi atacuri chimice, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Decizie CRUCIALA a Consiliului de Securitate al ONU privind loviturile aeriene din Siria: VOT categoric impotriva RUSIEI

Consiliul de Securitate al ONU a respins proiectul de rezolutie propus sambata de Rusia, care condamna actiunea militara comuna a Statelor Unite, a Frantei si a Marii Britanii in Siria. Pentru adoptarea.

Atac in Siria: Angela Merkel sustine interventia militara, pe care o considera necesara si corespunzatoare

Cancelarul german Angela Merkel a declarat sambata ca guvernul sau 039;039;sustine039;039; atacurile occidentale care au vizat regimul sirian, o interventie militara necesara si corespunzatoare dupa presupusul atac chimic din urma cu o saptamana de la.

Angela Merkel: Germania nu se va alatura unor posibile actiuni militare impotriva Siriei

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a anuntat ca tara sa nu va lua parte la posibile atacuri contra Siriei. De asemenea, a amai spus ca sustine masurile statelor occidentale de a lupta impotriva armelor.

Consiliul de Securitate al ONU respinge rezolutia propusa de Rusia, care condamna loviturile aeriene din Siria

Consiliul de Securitate al ONU nu a adoptat proiectul de rezolutie propus sambata de Rusia, care condamna Statele Unite, Franta si Regatul Unit pentru loviturile aeriene din noaptea precedenta asupra unor tinte.

Marturiile unui reporter, martor al atacului din Siria: Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene

Un reporter al postului CBS, martor al atacului din Siria, a descris atmosfera traita acolo. Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene. Umaream conferinta de.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Ce au facut rusii in timpul atacului SUA din Siria

Rusia nu si-a folosit sistemele de aparare antiaeriana din Siria pentru a contracara atacurile occidentale asupra unor instalatii ale regimului de la Damasc, a transmis sambata Ministerul Apararii de la.

SUA, Marea Britanie si Franta AU ATACAT tinte din Siria! PRIMELE IMAGINI si reactii internationale! (VIDEO, FOTO)

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva.

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat tinte din Siria

Rusia: Astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva civililor din Duma in urma cu o saptamana. Rusia a trasnmis ca astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte. Distribuie pe Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )