Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel: Toti liderii din statele G7 vor ca Grecia sa ramana in zona euro

Antena3 Antena3,
Angela Merkel: Toti liderii din statele G7 vor ca Grecia sa ramana in zona euro

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca toti liderii statelor G7, din care fac parte Franta, Regatul Marii Britanii, Italia, Germania, Japonia, Statele Unite si Canada isi doresc ca Grecia sa ramana in. continuă pe Antena3

Barack Obama si Angela Merkel sustin mentinerea sanctiunilor economice contra Rusiei pana cand aceasta va respecta suveranitatea Ucrainei

Sanctiunile occidentale impotriva Rusiei trebuie mentinute pana la respectarea suveranitatii Ucrainei, sustin presedintele SUA, Barack Obama, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, inainte de inceperea summitului G7, potrivit AFP si Le Figaro.

Barack Obama si Angela Merkel pledeaza pentru mentinerea sanctiunilor economice contra Rusiei

Sanctiunile occidentale impotriva Rusiei trebuie mentinute pana la respectarea suveranitatii Ucrainei, au stabilit presedintele SUA, Barack Obama, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, inainte de .

Angela Merkel, despre Facebook: Este util ca o masina de spalat (VIDEO)

Prezenta la o intrunire religioasa in Munchen, Angela Merkel a spus despre reteaua de socializare Facebook ca este o bucurie sa ai un cont pe Facebook, la fel ca o masina de spalat, dar avertizeaza ca.

Angela Merkel: Participarea Rusiei la summitul G7 este de neconceput

Angela Merkel a declarat ca doreste sa aiba relatii bune cu Moscova, dar participarea Rusiei la summitul G7, urmare a anexarii Crimeii, este in acest moment de neconceput, transmite DPA, citata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )