Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angelika Vee, revine cu o noua piesa Language of love, insotita de un videoclip

Devorator Monden Devorator Monden,
Angelika Vee, revine cu o noua piesa Language of love, insotita de un videoclip

Angelika Vee, revine cu o noua piesa, insotita de un videoclip, reusind sa atinga latura sensibila a celor care inca mai cred in iubire. Language of love este o piesa de dragoste, perfecta pentru toti indragostitii. Nu este lansata in calitate de single oficial ci este o piesa dedicata tuturor fanilor care o sustin pe . continuă pe Devorator Monden

Hot! Sunrise Inc lanseaza o noua piesa fresh Tout le monde, insotita de videoclip

Dupa succesul inregistrat cu Lick Shot, Nina, Mysterious Girl, Toate Femeile Pleaca si Love Me, single-ul lansat impreuna cu Delia Matache in primavara acestui an, baietii de la Sunrise Inc revin in atentia ascultatorilor cu o piesa de vara: Tout le monde! Piesa este o combinatie intre limba franceza si engleza si este in colaborare .

Fresh! Adrian Sina lanseaza o noua piesa Boracay feat. Sandra N

Adrian Sina a inregistrat o piesa special pentru noptile de vara petrecute in cluburile de pe o plaja indepartata: Boracay, o colaborare cu Sandra N. Dupa ce au facut single-ul Angel un hit in intreaga lume, ajungand in top in numeroase tari, Adrian Sina si Sandra N s-au reunit in studiourile Premium Artist unde au .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )