Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ankara a iesit din proiectul autostrazii care va conecta Ruse cu Turcia si Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ankara a iesit din proiectul autostrazii care va conecta Ruse cu Turcia si Grecia

Guvernul turc a iesit din proiectul autostrazii Ruse - Svilengrad, care vizeaza o noua conexiune rutiera intre Ruse, oras situat la granita cu Romania, si Grecia si Turcia, prin Bulgaria, potrivit Novinite. com. continuă pe Wall-Street Ro

Ankara a iesit din proiectul autostrazii care va conecta Ruse cu granita cu Turcia si Grecia.

Guvernul turc a iesit din proiectul autostrazii Ruse - Svilengrad, care vizeaza o noua conexiune rutiera intre Ruse, oras situat la granita cu Romania, si Grecia si Turcia, prin Bulgaria, potrivit Novinite. com, citat de Mediafax. Bulgaria si Qatarul vor continua negocierile pentru formarea unei companii de proiect care sa efectueze lucrarile de constructii, a declarat ministrul dezvoltarii regionale din Bulgaria, Liliana Pavlova, citata de Novinite. Statul arab este interesat de finantarea .

Emeric Ienei a iesit din operatia pe cord care a durat sase ore si jumatate. Starea sa este stabila

Fostul selectioner al Romaniei, Emeric Ienei a iesit din operatia pe cord deschis pe care a suferit-o duminica. Operatia a durat sase ore si jumatate si nu patru ore cum au anuntat initial doctorii de la.

Der Spiegel: Liderii europeni planuiesc o consolidare a fondului permanent de salvare din zona euro, care poate ajunge pana la 2.000 de miliarde de euro

Fondul permanent de salvare din zona euro, Mecanismul European de Stabilitate MES), care oficial ar trebui sa aiba o valoare de 500 de miliarde de euro, poate ajunge pana la 2. 000 de miliarde, relateaza revista germana Der Spiegel, citand surse apropiate discutiilor.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )