Libnet.ro
UNICEF

05:30

ANM anunta vreme deosebit de rece in toata tara. Prognoza meteo

Antena3 Antena3,
ANM anunta vreme deosebit de rece in toata tara. Prognoza meteo

Prognoza meteo pentru miercuri, 30 octombrie 2019. Procesul de racire a vremii va continua si se va resimti - ziua in special in jumatatea de sud a tarii, iar noaptea cu precadere in nord, nord-est si . continuă pe Antena3

Informare meteo: Vreme deosebit de rece in urmatoarele zile, vineri temperaturile minime vor cobori sub zero grade Prognoza pentru Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare in care avertizeaza ca, de marti, ora 14. 00, si pana vineri, ora 10. 00, va fi o vreme deosebit de rece, cu ninsori la munte si precipitatii mixte mai ales in zonele deluroase.

Alerta de vreme rea in Prahova. Urmeaza trei zile cu lapovita, ninsori si vreme deosebit de rece

Zilele calduroase de toamna tarzie sunt pe sfarsite, anunta meteorologii. incepand de marti, ora 14. 00 sunt asteptate ninsori in zona montana, lapovita in zonele deluroase si vreme deosebit de rece.

Prognoza meteo, miercuri, 30 octombrie. Vreme deosebit de rece. Ce temperaturi se vor inregistra

Vremea se va schimba simtitor, in aceasta saptamana, urmand ca valorile afisate de termometre sa fie unele cu mult mai scazute. in unele zone ale tarii, temperaturile inregistrate vor avea si valori negative. Pentru miercuri, pe 30 octombrie, vremea se anunta a fi, in continuare, in plin proces de scadere termica. Prognoza meteo, miercuri, 30 .

Vreme deosebit de rece, ninsori la munte si precipitatii mixte, pana vineri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o informare de vreme deosebit de rece, .

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. ANM anunta cand va veni prima ninsoare in Bucuresti!

Administratia Nationala de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru luna noiembrie, iar vestile nu sunt printre cele mai bune. Chiar daca acum ne putem bucura de vreme ceva mai frumoasa, aceasta va lasa in scurt timp locul frigului in majoritatea regiunilor tarii. Meteorologii au anuntat ca weekendul 26-27 octombrie a fost ultimulcu temperaturi blande. Specialistii .

Prognoza metro pentru marti, 29 octombrie. Urmeaza un val de frig in toata tara. Vor pica si primele ninsori

A fost remisa o noua prognoza meteo, pentru urmatoarele zile, iar incepand cu marti, pe 29 octombrie 2019, vremea se va schimba radical. Va fi resimtit un val de racire brusca a temperaturilor, in intreaga tara, iar in anumite arii vor pica si primele ninsori. Gradele cu mult mai putine se vor face resimtite pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )