Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANM: Ploi insemnate cantitativ si ninsori, pana pe 13 octombrie (VIDEO)

B1 B1,
ANM: Ploi insemnate cantitativ si ninsori, pana pe 13 octombrie (VIDEO)

Meteorologii au emis luni o informare de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte la munte, valabila in intervalul 11 octombrie, ora 02:00 13 octombrie, ora. continuă pe B1

Informare de ploi insemnate cantitativ, ninsori la munte si intensificari ale vantului, pana sambata la ora 15

Meteorologii au emis vineri o informare de ploi insemnate cantitativ, ninsori la munte si intensificari ale vantului, valabila in perioada 7 octombrie, ora 18:00 8 octombrie, ora.

Avertizare ANM: Ploi si vijelii in aproape toata tara, ninsori la munte, de luni noapte pana joi

Ploi si vijelii vor fi din noaptea de luni spre marti in jumatatea de sud a tarii, apoi se vor extinde, pana joi dimineata, in toata tara, la munte va ninge, iar in Carpatii Orientali se va depune strat nou de zapada, scrie News. ro.

Alerta meteo de vreme rea: 24 de ore de ploi torentiale, vant puternic si ninsori

Vremea va fi din ce in ce mai rece in cea mai mare parte a tarii, iar de vineri dupa-amiaza precipitatiile si vantul nervos vor face legea. Meteorologii au emis o avertizare de ploi insemnate cantitativ, ninsori la munte si intensificari ale vantului, valalabila de vineri, 7 octombrie, ora 18. 00, si pana sambata, ora 15.

Informare meteo de ploi si vant puternic, valabila de luni noapte pana joi dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si precipitatii mixte la munte, valabila din aceasta noapte, incepand cu ora 2. 00 si pana joi la ora 10. 00 dimineata.

Alerta meteo de ploi si ninsori pana maine

Meteorologii au emis o noua alerta de ploi si ninsori, iar atentionarea meteo se activeaza astazi la ora 18 si este valabila pana maine la ora 15.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )