Libnet.ro
UNICEF

21:30

Avertizare ANM: Ploi si vijelii in aproape toata tara, ninsori la munte, de luni noapte pana joi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avertizare ANM: Ploi si vijelii in aproape toata tara, ninsori la munte, de luni noapte pana joi

Ploi si vijelii vor fi din noaptea de luni spre marti in jumatatea de sud a tarii, apoi se vor extinde, pana joi dimineata, in toata tara, la munte va ninge, iar in Carpatii Orientali se va depune strat nou de zapada, scrie News. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Show-ul Next Star, lider de audienta la orase si in toata tara

Cea de-a patra editie a show-ului Next Star, care l-a desemnat castigator pe Marius Varga din judetul Bistrita Nasaud, a fost joi seara lider de audienta la orase si in toata tara.

Iarna se instaleaza pe nepregatite. Cod galben de viscol si ninsori in 8 judete. Vreme rece sambata in toata tara

Meteorologii au prelungit codul galben de viscol si ninsori in 8 judete pana sambata la pranz - Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Sibiu, Harghita, Covasna si Brasov, potrivit site-ului ANM.

ANM: Ploi insemnate cantitativ si ninsori, pana pe 13 octombrie (VIDEO)

Meteorologii au emis luni o informare de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte la munte, valabila in intervalul 11 octombrie, ora 02:00 13 octombrie, ora.

Protest in Justitie. Grefierii din toata tara nu lucreaza vineri timp de trei ore. Sediul Ministerului Justitiei este pichetat

La momentul inceperii protestului grefierilor, la pichetul din fata Ministerului Justitiei se aflau aproape 1000 de oameni. Principala lor revendicare nu este marirea salariilor ci suplimentarea numarului de angajati, intrucat grefierii spun ca volumul lor de munca a crescut foarte mult.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )