Libnet.ro
UNICEF

05:45

Antonescu: Basescu nu poate fi acuzat de tradare.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Basescu nu poate fi acuzat de tradare.

Crin Antonescu a afirmat, sambata, in urma acuzatiilor lui Dan Voiculescu, ca presedintele Traian Basescu nu poate fi acuzat de tradare. Liderul PNL a precizat ca nu a avut nicio discutie cu Dan Voiculescu despre suspendarea presedintelui Traian Basescu si ca acesta nu poate fi acuzat de inalta tradare, potrivit B1TV. Citeste si: Antonescu: Declaratia lui Voiculescu, profund nerusinata. Liderul spiritual al PC sustinuse ca PNL are atitudini imorale Oricum nu putem discuta despre tradare . continuă pe România Liberă

Antonescu: Traian Basescu nu poate fi acuzat de tradare

Crina Antonescu a afirmat, sambata, in urma acuzatiilor lui DanVoiculescu, ca presedintele TraianBasescu nu poate fi acuzat de tradare, relateazaB1 TV. Liderul PNL a precizat ca nu a avut.

Antonescu: Basescu sa stea linistit, candidez din partea USL.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nu este analist politic si astfel nu poate comenta declaratiile lui Traian Basescu cu privire la alegerile prezidentiale, dar il asigura pe presedinte ca va candida din partea USL si nu din partea partidelor de dreapta. Sa stea linistiti toti cei ce se agita in functie de declaratiile contradictorii din USL - n. r. ), nu am motiv sa ii agit, oricum starea lor de spirit nu e responsabilitatea mea principala. Sa stea linistiti pentru ca .

Voiculescu: Ma gandesc daca ideea lui Basescu privind inalta tradare nu este buna de discutat in USL

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sambata, ca se gandeste daca nu cumva afirmatia sefului statului potrivit careia s-ar dori aplicarea articolului din Constitutie legat de inalta tradare este o idee buna, care ar merita sa fie discutata in USL.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )