Libnet.ro
UNICEF

14:45

Antonescu: Daca Ponta propune interimari de la USD, inseamna ca face alt guvern care nu e al USL

Antena3 Antena3,
Antonescu: Daca Ponta propune interimari de la USD, inseamna ca face alt guvern care nu e al USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in cazul in care premierul Victor Ponta va propune ministri interimari din partea USD pe portofoliile lasate libere de PNL, inseamna ca prim-ministrul. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, dupa intalnirea cu premierul: Daca Ponta vrea Guvern cu liberalii, face modificarile in Parlament. Si asa Guvernul e prea mare (VIDEO)

LiderulPNL a declarat, luni, in urma intalnirii cu Victor Ponta, ca partidul sau nu accepta inventarea unor noi posturi de vicepremieri pentru un anumit partid. Lucrurile sunt clare. PNL are un mandat care.

Antonescu despre Ponta: Ori accepta varianta noastra, ori face alt cabinet.

Presedintele liberal Crin Antonescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta trebuie sa se decida daca face cele necesare pentru a continua guvernarea sau va lua o alta decizie, de care sa fie singur responsabil. Presedintele PNL a precizat, insa, ca e nevoie sa ia urgent o decizie. Liderul PNL a adaugat ca premierul trebuie sa ia cat mai repede o decizie in ceea ce priveste viitorul Cabinetului, existand doua variante din punctul sau de vedere: acceptarea propunerilor PNL sau formarea unui .

Crin Antonescu: Victor Ponta trebuie sa ia o decizie mai repede, suntem intr-o criza de guvern. Nu suntem de acord cu inventarea de posturi noi

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca premierul Victor Ponta trebuie sa ia o decizie repede, pentru deblocarea crizei din guvern, avand in vedere ca exista trei ministrii demisionari. El a explicat ca optiunile premierului sunt clare, iar PNL nu este de acord cu inventarea unui nou post de vicepremier, guvernul fiind deja prea mare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )