Libnet.ro
UNICEF

14:45

Antonescu, despre Tariceanu: Pentru PNL e un deja vu, si Stoica cu Stolojan au plecat spre putere

B1 B1,
Antonescu, despre Tariceanu: Pentru PNL e un deja vu, si Stoica cu Stolojan au plecat spre putere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, ca demersul lui Calin Popescu Tariceanu de a infiinta un nou partid liberal reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui . continuă pe B1

Radu Tudor: Strategia lui Antonescu este catastrofala pentru PNL

Felul in care actioneaza Crin Antonescu in ultima perioada este catastrofal pentru Partidul National Liberal, considera jurnalistul Radu Tudor. Strategia lui Crin Antonescu este catastrofala pentru PNL. Cu.

Antonescu: Partidul lui Tariceanu, un deja vu pentru PNL. Au mai fost si Stolojan si Stoica.

Demersul lui Calin Popescu Tariceanu de a infiinta un nou partid liberal reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, a declarat miercuri seara presedintele PNL, Crin Antonescu. Intrebat cum vede demersul lui Tariceanu de a infiinta un nou partid liberal, Antonescu a raspuns: Pentru PNL este un deja vu, suntem, ca nu doar domnul Tariceanu e de 24 de ani in partid, si noi am trait aceasta istorie, nu doar o cunoastem . ) As aminti o .

Antonescu despre situatia din Ucraina: Este de salutat succesul fortelor democratice..

Antonescu, despre situatia din Ucraina: este un moment de importanta istorica. Este de salutat succesul fortelor democratice. Pentru Romania este un triplu interes fata de ceea ce se intampla in Ucraina. Este important ce se intampla in Ucraina, pentru Romania, atat ca tara vecina, ca membru al UE si membru NATO. Este esential sa aiba loc alegeri democratice. Sper ca toate formele de violenta, dintr-o directie sau alta, sa inceteze. Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa .

Antonescu, despre revizuirea Constitutiei: Pacat de proiect. Daca cei din PSD doresc sa-l sustina, mergem inainte

Presedintele PNLCrin Antonescu a declarat, marti seara, ca sustine in continuare revizuirea Constitutiei, chiar daca USL, initiatorul proiectului, nu mai exista. Eu am asumat revizuirea Constitutiei.

Crin Antonescu, despre evenimentele din Ucraina: E un moment istoric la scara europeana (VIDEO)

Presedintele Senatului,CrinAntonescu, a vorbit, duminica seara, in cadrul unei conferinte de presa despre evenimentele ce au avut loc in ultimele zile in Ucraina, referindu-se la destituirea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3109 seconds )