Libnet.ro
UNICEF

05:30

Antonescu: Nu mai am ce discuta cu Daniel Constantin si Dan Voiculescu

Adevărul Adevărul,
Antonescu: Nu mai am ce discuta cu Daniel Constantin si Dan Voiculescu

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi seara, ca nu mai are ce discuta cu presedintele PC, Daniel Constantin, si cu fondatorul acestui partid, Dan Voiculescu, din motive diferite, si ca l-a deranjat faptul ca Victor Ponta a afirmat ca el s-ar fi impacat cu Constantin. continuă pe Adevărul

Antonescu: Nu mai am ce discuta cu Daniel Constantin si Dan Voiculescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca nu mai are ce discuta cu Daniel Constantin si Dan Voiculescu. Luni, presedintele PNL a spus ca alianta Alianta de Centru Dreapta ACD), dintre Partidul National Liberal si Partidul Conservator, nu mai exista de facto, pentru ca liderul conservatorilor este doar un subordonat al domnului Ponta.

Daniel Constantin: Facem eforturi cu totii sa il intelegem pe dl Antonescu. Am vazut ca Ponta este parsivel, eu sunt subordonat, Voiculescu este nerusinat, dar nu am vazut nicio catalogare la adresa lui Basescu

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a comentat luni declaratiile partenerului de alianta, Crin Antonescu, care aratase ca PNL nu mai are o relatie cu PC. Liderul PC a declarat ca nu a inteles afirmatiile lui Antonescu dar ca toate lumea depune eforturi pentru a-l intelege pe acesta. Daniel Constantin l-a criticat pe presedintele PNL pentru faptul ca atacurile sale din ultima vreme par sa vizeze partenerii de alianta mai degraba decat oponentii politici, cum ar fi presedintele Traian Basescu.

Crin Antonescu: Relatia cu PC nu mai exista. Daniel Constantin nu poate fi mai mult decat este

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut luni o declaratie de presa in care a subliniat ca relatia dintre liberali si conservatori nu mai exista si l-a criticat pe liderul PC, Daniel Constantin.

Daniel Constantin: Strategia lui Crin Antonescu este profund gresita

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca strategia presedintelui PNL, Crin Antonescu, este profund gresita si ca doreste ca acesta sa iasa din spirala confruntarii si sa trateze Partidul Conservator cu respectul cuvenit unui partener.

Daniel Constantin spune ca ruptura cu PNL s-a produs pentru ca nu a sprijinit lupta impotriva numirii lui Kovesi la DNA

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, sustine ca un motiv pentru care presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat de incompetenta este acela ca nu i-a fost alaturi in lupta fata de numirea Laurei Codruta Kovesi la DNA. Ramai cu un gust amar cand constati ca dupa trei ani de activitate, cel care e langa tine te ataca personal si neasteptat, a declarat Daniel Constantin, miercuri seara, in emisiunea Impartial de la Digi24.

Daniel Constantin: Ruptura cu PNL s-a produs pentru ca nu am sustinut lupta impotriva numirii lui Kovesi la DNA

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a vorbit joi seara despre ruptura din ACD, motivand ca aceasta a survenit deoarece nu a sustinut lupta presedintelui PNL, Crin Antonescu, fata de numirea.

Se destrama sau nu USL? Ce spune Daniel Constantin despre viitorul aliantei

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca nu exista disfunctionalitati la nivel guvernamental intre membrii USL si a spus ca cel mai important lucru este.

Daniel Constantin: Firma care avea arendat terenul cumparat de Ioana Basescu ar putea fi obligata sa returneze subventii europene de circa 45.000 euro

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, afirma ca societatea care avea arendat terenul cumparat de Ioana Basescu in judetul Calarasi ar putea fi obligata sa returneze statului subventiile europene incasate, de aproape 45. 000 de euro, intrucat nu avea voie sa vanda pana la 1 decembrie 2013.

Dan Voiculescu, mesaj catre Basescu: Desecretizati grabnic toata arhiva Dunarea

Dan Voiculescu solicita desecretizarea arhivei Dunarea, afirmand ca acest lucru il lasa rece, dupa ce Traian Basescu a afirmat, cu o zi in urma, ca nervozitatea lui Victor Ponta si a presedintelui fondator al PC este legata de propunerea sa de desecretizare a acestei arhive.

Traian Basescu: Dan Voiculescu are impresia ca libertatea lui e in mana mea

Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, despre faptul ca Dan Voiculescu crede ca libertatea sa se afla chiar in mainile presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )