Libnet.ro
UNICEF

21:30

Daniel Constantin: Ruptura cu PNL s-a produs pentru ca nu am sustinut lupta impotriva numirii lui Kovesi la DNA

B1 B1,
Daniel Constantin: Ruptura cu PNL s-a produs pentru ca nu am sustinut lupta impotriva numirii lui Kovesi la DNA

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a vorbit joi seara despre ruptura din ACD, motivand ca aceasta a survenit deoarece nu a sustinut lupta presedintelui PNL, Crin Antonescu, fata de numirea. continuă pe B1

Daniel Constantin spune ca ruptura cu PNL s-a produs pentru ca nu a sprijinit lupta impotriva numirii lui Kovesi la DNA

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, sustine ca un motiv pentru care presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat de incompetenta este acela ca nu i-a fost alaturi in lupta fata de numirea Laurei Codruta Kovesi la DNA. Ramai cu un gust amar cand constati ca dupa trei ani de activitate, cel care e langa tine te ataca personal si neasteptat, a declarat Daniel Constantin, miercuri seara, in emisiunea Impartial de la Digi24.

Daniel Constantin: Facem eforturi cu totii sa il intelegem pe dl Antonescu. Am vazut ca Ponta este parsivel, eu sunt subordonat, Voiculescu este nerusinat, dar nu am vazut nicio catalogare la adresa lui Basescu

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a comentat luni declaratiile partenerului de alianta, Crin Antonescu, care aratase ca PNL nu mai are o relatie cu PC. Liderul PC a declarat ca nu a inteles afirmatiile lui Antonescu dar ca toate lumea depune eforturi pentru a-l intelege pe acesta. Daniel Constantin l-a criticat pe presedintele PNL pentru faptul ca atacurile sale din ultima vreme par sa vizeze partenerii de alianta mai degraba decat oponentii politici, cum ar fi presedintele Traian Basescu.

Antonescu: Nu mai am ce discuta cu Daniel Constantin si Dan Voiculescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca nu mai are ce discuta cu Daniel Constantin si Dan Voiculescu. Luni, presedintele PNL a spus ca alianta Alianta de Centru Dreapta ACD), dintre Partidul National Liberal si Partidul Conservator, nu mai exista de facto, pentru ca liderul conservatorilor este doar un subordonat al domnului Ponta.

Antonescu: Nu mai am ce discuta cu Daniel Constantin si Dan Voiculescu

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi seara, ca nu mai are ce discuta cu presedintele PC, Daniel Constantin, si cu fondatorul acestui partid, Dan Voiculescu, din motive diferite, si ca l-a deranjat faptul ca Victor Ponta a afirmat ca el s-ar fi impacat cu Constantin.

Daniel Constantin: Strategia lui Crin Antonescu este profund gresita

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca strategia presedintelui PNL, Crin Antonescu, este profund gresita si ca doreste ca acesta sa iasa din spirala confruntarii si sa trateze Partidul Conservator cu respectul cuvenit unui partener.

Crin Antonescu, intrebat de ce Victor Ponta spune ca a discutat cu el la telefon despre Comisia Calarasi: M-o fi confundat cu Daniel Constantin

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat din nou miercuri, la Antena 3, ca nu a discutat marti cu premierul Victor Ponta despre infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze cazul terenul agricol cumparat de Ioana Basescu cu un credit de un milion de euro de la CEC Bank.

Se destrama sau nu USL? Ce spune Daniel Constantin despre viitorul aliantei

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca nu exista disfunctionalitati la nivel guvernamental intre membrii USL si a spus ca cel mai important lucru este.

Daniel Constantin: Firma care avea arendat terenul cumparat de Ioana Basescu ar putea fi obligata sa returneze subventii europene de circa 45.000 euro

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, afirma ca societatea care avea arendat terenul cumparat de Ioana Basescu in judetul Calarasi ar putea fi obligata sa returneze statului subventiile europene incasate, de aproape 45. 000 de euro, intrucat nu avea voie sa vanda pana la 1 decembrie 2013.

Sedinta de urgenta la PNL: Antonescu pregateste lista pentru europarlamentare.

O sedinta de urgenta a PNL are loc joi, diind convocata de presedintele Crin Antonescu, relateaza B1 TV. In aceasta perioada, liberalii se pregatesc intens de alegerile europarlamentare, astfel ca au loc mai multe intalniri regionale. PNL pregateste lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare. In acest sens, Antonescu va merge vineri la Constanta si sambata la Maglaia pentru a participa la diferite conferinte.

Atacuri dure intre PNL si PC. Daniel Constantin ii atrage atentia lui Antonescu ca risca prea mult cu declaratiile sale

Razboiul dintre Crin Antonescu si partenerii sai politici continua. Dupa ce liderul PNL a declarat ca alianta cu Partidul Conservator nu mai exista de multa vreme si l-a atacat pe presedintele partidului,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )