Libnet.ro
UNICEF

18:30

Antonescu: Optam pentru desfiintarea Comisiei pentru Rosia Montana si infiintarea unui for nou

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antonescu: Optam pentru desfiintarea Comisiei pentru Rosia Montana si infiintarea unui for nou

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca opteaza mai degraba pentru desfiintarea Comsiei speciale Rosia Montana, dupa emiterea unui raport de respingere a proiectului de lege al Guvernului, si infiintarea unui for nou, care sa initieze un. continuă pe Wall-Street Ro

Crin Antonescu: Optam pentru desfiintarea Comisiei pentru Rosia Montana si infiintarea unui for nou (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca doreste desfiintarea Comisiei speciale pentru Rosia Montana si infiintarea unui for nou, dupa emiterea unui raport de respingere a proiectului de lege al.

Crin Antonescu vrea dizolvarea Comisiei Rosia Montana/ Liberalii nu mai vor sa participe la sedintele comisiei - surse

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca liberalii doresc infiintarea unei noi comisii parlamentare care sa dezbata un proiect de lege privind exploatarea aurifera. Antonescu a precizat ca reprezentantii Comisiei Rosia Montana trebuie sa dea un raport pe proiectul venit de la Guvern si apoi comisia sa fie desfiintata. Pozitia PNL apare in contextul in care Comisia Rosia Montana nu a dat un vot pe proiectul venit de la Guvern dar a elaborat un nou text de lege privind exploatarile aurifere. Totodata, liderii USL au stabilit vineri sa prelungeasca cu 30 de zile termenul de predare a raportului Comisiei Rosia Montana. UPDATE Surse liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca membrii PNL din Comisia Rosia Montana nu vor mai participa la sedinte pana cand PSD nu-si va asuma un vot pe proiectul venit de la Guvern.

Crin Antonescu vrea dizolvarea Comisiei Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca liberalii doresc infiintarea unei noi comisii parlamentare care sa dezbata un proiect de lege privind exploatarea aurifera. Antonescu a precizat ca reprezentantii Comisiei Rosia Monta trebuie sa dea un raport pe proiectul venit de la Guvern si apoi comisia sa fie desfiintata. Pozitia PNL apare in contextul in care Comisia Rosia Montana nu a dat un vot pe proiectul venit de la Guvern dar a elaborat un nou text de lege privind exploatarile aurifere. Totodata, liderii USL au stabilit vineri sa prelungeasca cu 30 de zile termenul de predare a raportului Comisiei Rosia Montana.

PNL vrea dizolvarea Comisiei Rosia Montana si va boicota lucrarile.

Liberalii doresc infiintarea unei noi comisii parlamentare care sa dezbata un proiect de lege privind exploatarea aurifera. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca PNL respinge in continuare acest proiect dar ca sustine discutarea in Parlament a unui proiect general pentru industria miniera. Antonescu a spus ca, in acest caz, ar trebui formata o noua comisie parlamentara, pentru ca actuala comisie a fost infiintata pentru proiectul Rosia Montana, pe care PNL nu il va vota.

Antonescu vrea dizolvarea Comisiei Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca liberalii doresc infiintarea unei noi comisii parlamentare care sa dezbata un proiect de lege privind exploatarea aurifera.

Ponta: Decizia Comisiei din Parlament pe tema Rosia Montana este SUVERANA asupra Guvernului.

Premierul Victor Ponta a declarat ca decizia Comisiei din Parlament pe tema Rosia Montana este suverana asupra Guvernului. Nu e nicio suparare daca in cadrul Comisiei se schimba tot sau dar un titlu din proiect. Intotdeauna, Guvernul trebuie sa aplice legile din Parlament, a declarat Victor Ponta. Premierul a anuntat ca a decis impreuna cu Crin Antonescu sa prelungeasca cu 30 de zile mandatul comisiei Rosia Montana din Parlament pentru a se ajunge la un acord. Citeste si: Tensiuni intre .

Crin Antonescu vrea DESFIINTAREA Comisiei Speciale Rosia Montana

Copresedintele USL,Crin Antonescu, vrea desfiintarea Comisiei Speciale Rosia Montana. Liberalul a declarat acest lucrudupa intalnirea cu parlamentarii partidului, care fac parte din comisia parlamentar.

Antonescu: Vrem ca proiectul Rosia Montana sa fie respins. Sa se faca alta comisie, care sa discute un proiect nou

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a explicat luni, la Palatul Parlamentului, ca mandatul Comisiei privind proiectul Rosia Montana ar putea fi prelungit, decizie care se va lua in sedinta Birourilor Permanente reunite. in opinia liderului liberal, proiectul ar trebui respins de actuala comisie speciala, urmand sa se constituie o noua comisie care sa discute un proiect nou-nout.

Sedinta Comisiei pentru Rosia Montana, amanata pentru miercuri. PSD vrea finalizarea raportului

Presedintele Comisiei parlamentare pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat, luni, amanarea dezbaterilor pana miercuri. Potrivit acestuia, deputatii din Comisia speciala au solicitat amanarea.

Ponta: Am decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului Comisiei pentru Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul sedintei de astazi a Uniunii Social Liberale USL), ca liderii USL au decis sa prelungeasca cu 30 de zile mandatul Comisiei Parlamentare speciale pentru Rosia Montana, pentru ca Partidul Social Democrat PSD) si Partidul National Liberal PNL) sa ajunga la o pozitie comuna pe aceasta tema, conform surselor de presa.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )