Libnet.ro
UNICEF

16:30

Antonescu: Vrem ca proiectul Rosia Montana sa fie respins. Sa se faca alta comisie, care sa discute un proiect nou

Adevărul Adevărul,
Antonescu: Vrem ca proiectul Rosia Montana sa fie respins. Sa se faca alta comisie, care sa discute un proiect nou

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a explicat luni, la Palatul Parlamentului, ca mandatul Comisiei privind proiectul Rosia Montana ar putea fi prelungit, decizie care se va lua in sedinta Birourilor Permanente reunite. in opinia liderului liberal, proiectul ar trebui respins de actuala comisie speciala, urmand sa se constituie o noua comisie care sa discute un proiect nou-nout. continuă pe Adevărul

Campeni: 2.000 de persoane protesteaza fata de proiectul Rosia Montana

Aproximativ 2. 000 de persoane protesteaza, sambata, in orasul Campeni, judetul Alba, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, fluturand steaguri tricolore, cantand melodii patriotice, iar unii protestatari si-au adus vacile si boii pentru a arata.

O mie de oameni protesteaza la Cimpeni fata de proiectul Rosia Montana

Aproximativ 1. 000 de persoane participa, astazi, in centrul orasului Cimpeni la o adunare populara organizata de Fundatia Pro Muntii Apuseni pentru a protesta impotriva proiectului minier de la Rosia Montana.

Sedinta USL: Marea descentralizare si proiectul Rosia Montana

Liderii USL s-au intalnit din nou vineri pentru a dezbate pe marginea subiectelor fierbinti din ultima saptamana: Rosia Montana, proiectuld e descentralizare si bugetul pe 2014 sunt temele principale pe ordinea de zi. Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea l-au lasat sa astepte pe liderul liberalilor mai bine de o ora.

Cluj: Peste o mie de persoane protesteaza fata de proiectul de la Rosia Montana

Peste o mie de persoane protesteaza, duminica seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, fata de proiectul de la Rosia Montana, manifestantii scandand Nu cedam, nu capitulam si Pungesti-Rosia, vine revolutia, transmite Mediafax.

VIDEO in jur de 3.000 de oameni se indreapta spre Parlament. Protestatarii cer unirea Romaniei cu Basarabia. Printre ei se afla si cei care protesteaza fata de proiectul Rosia Montana

Protestele continua si in aceasta duminica in Capitala, iar bucurestenii au anuntat ca isi vor striga nemultumirea fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, alaturi de un alt grup de manifestanti care vor scanda pentru unirea cu Basarabia.

PNL vrea dizolvarea Comisiei Rosia Montana si va boicota lucrarile.

Liberalii doresc infiintarea unei noi comisii parlamentare care sa dezbata un proiect de lege privind exploatarea aurifera. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca PNL respinge in continuare acest proiect dar ca sustine discutarea in Parlament a unui proiect general pentru industria miniera. Antonescu a spus ca, in acest caz, ar trebui formata o noua comisie parlamentara, pentru ca actuala comisie a fost infiintata pentru proiectul Rosia Montana, pe care PNL nu il va vota.

UPDATE Protestatarii de la Cluj-Napoca au blocat traficul in centrul orasului; nu sunt insotiti de jandarmi

Peste o mie de persoane protesteaza, duminica seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, fata de proiectul de la Rosia Montana, manifestantii scandand Nu cedam, nu capitulam si Pungesti-Rosia, vine revolutia, transmite Mediafax. UPDATE: Protestatarii au blocat traficul rutier in centrul orasului, iar manifestantii nu mai sunt insotiti de jandarmi, ci doar de politisti.

[P] INFOGRAFIC Care sunt contributiile economice ale proiectului de la Rosia Montana

Estimarile economice arata ca proiectul Rosia Montana va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru Statul Roman si venituri in economia Romaniei de aproape 2,9 miliarde dolari. Demararea exploatarii de la Rosia Montana va crea mii de locuri de munca si va contribui la dezvoltarea economica a intregii zone. Vedeti in infografic cifrele proiectului minier si beneficiile pe care le va aduce Romaniei.

Daniel Barbu: Nu m-a avertizat nimeni despre incident. Nu sunt nici pro, nici contra proiectului Rosia Montana

Invitat la emisiunea Subiectiv, ministrul Culturii, Daniel Barbu, a adus lamuriri suplimentare in privinta incidentului de joi seara si a afirmat ca nu are nicio pozitie vizavi de proiectul Rosia Montana. in.

Ministrul Culturii, huiduit de protestarii Rosia Montana la o dezbatere intelectuala

Ministrul Culturii, Daniel Barbu foto dreapta), a fost huiduit aseara de cate zeci de protestatari deranjati de proiectul Rosia Montana. Barbu se afla la o dezbatere culturala in Club A din Centrul Vechi, unde tinerii suparati au intrat in local si nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )