Libnet.ro
UNICEF

22:15

Antonescu: Protestele din Ucraina reprezinta o ingrijorare pentru Romania.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Protestele din Ucraina reprezinta o ingrijorare pentru Romania.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca protestele din Ucraina reprezinta o ingrijorare pentru Romania, in conditiile in care Uniunea Europeana are o capacitate redusa de a preveni acest tip de conflict. De la razboaiele din Fosta Iugoslavie, niciun eveniment politic nu a fost mai ingrijorator pentru Romania decat ceea ce se intampla acum in Ucraina. Conflictul din Ucraina nu este doar foarte aproape de granitele Romaniei, dar si mizele sunt foarte importante. O rezolvare din . continuă pe România Liberă

[LIVE-VIDEO] Cele trei mari motive care au reaprins protestele din Ucraina

Intreaga planeta este acum cu ochii pe Ucraina, unde cuvantul protest pare usor naiv, mai ales ca protestatari au transformat scandarile in ciocniri violente care au dus astazi la moartea a 25 de oameni. Protestele, incepute spre.

Protestele din Ucraina se extind: Primul mort la Cernauti.

Situatia devine tot mai tensionata in Cernauti. Dupa ce, ieri, activistii au luat cu asalt cladirea Administratiei regionale, astazi manifestantii se indreapta spre Rada Suprema, informeaza deschide. md. Sunt aproximativ 1000 de persoane care merg spre Primaria orasului. Acestia sunt hotarati sa-l oblige pe Vitalie Mihailisin, secretarul Primariei orasului, sa demisioneze relateaza localnica Olga Popescu. Totodata si Universitatea din Cernauti si-a sistat activitatea. In legatura cu .

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania/ UPDATE Din cauza evenimentelor in desfasurare, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textuluiUPDATE: Din cauza evenimentelor in desfasurare, consilierul prezidential Iulian Fota nu va putea fi prezent la ora anuntata, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii, joi, de la 14.00 despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

PDL considera ca singura solutie pentru situatia din Ucraina o reprezinta reluarea dialogului dintre putere si opozitie

Partidul Democrat Liberal PDL) considera ca singura solutie pentru rezolvarea situatiei din Ucraina o rerpezinta reluarea dialogului intre putere si opozitie, relateaza Agerpres. PDL urmareste cu.

Basescu: Romania este pregatita sa preia 3.500 de refugiati din Ucraina

Romania poate prelua, pentru inceput, 3. 500 de refugiati din Ucraina, a declarat presedintele Traian Basescu, miercuri, facand referire la conflictul deschis din statul vecin, anuntand totodata ca Romania va.

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. CONFLICT EXTREM la granita cu Romania. Kievul este paralizat

UPDATE: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE: Circulatia metroului va ramane suspendata miercuri la Kiev, din cauza amenintarii cu posibile.

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. RAZBOI CIVIL la granita cu Romania. Cel putin 25 de oameni au MURIT

UPDATE: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE:Ultimele date oferite presei de Ministerul Sanatatii din Ucraina arata ca au fost.

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. CONFLICT EXTREM la granita cu Romania. Cel putin 25 de oameni au MURIT

UPDATE: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE:Ultimele date oferite presei de Ministerul Sanatatii din Ucraina arata ca au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )