Libnet.ro
UNICEF

20:45

[LIVE-VIDEO] Cele trei mari motive care au reaprins protestele din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
[LIVE-VIDEO] Cele trei mari motive care au reaprins protestele din Ucraina

Intreaga planeta este acum cu ochii pe Ucraina, unde cuvantul protest pare usor naiv, mai ales ca protestatari au transformat scandarile in ciocniri violente care au dus astazi la moartea a 25 de oameni. Protestele, incepute spre. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

Halep, sportiva cu cele mai mari castiguri din istoria tenisului romanesc.

Simona Halep, 22 de ani, a ajuns saptamana aceasta, dupa victoria de la Doha, Qatar, la castiguri totale din tenis de 2,74 milioane dolari, ceea ce reprezinta o suma record in istoria tenisului romanesc. Noul numar 9 mondial, Halep, a castigat, duminica, cel mai important turneu de cariera sa si cel de-al saptealea. Din categoria Premier 5, Doha este unul dintre cele mai banoase turnee WTA, dupa cele de grand slam, premiile totale fiind de 2,44 milioane dolari. In finala de duminica Halep s-a .

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )