Libnet.ro
UNICEF

13:30

Antonio Pappano, din nou la Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Antonio Pappano, din nou la Bucuresti.

In ciclul Mari Orchestre ale Lumii, la Festivalul George Enescu participa zilele acestea Orchestra si Corul dell Accademia Nazionale di Santa Cecilia, care evolueaza sub bagheta celebrului dirijor Antonio Pappano. In programul de joi seara, ansamblul prezinta Requiemul de Verdi, avandu-i ca solisti pe soprana Liudmyla Monastyrska, pe mezzo-soprana Ekaterina Semenchuk, pe tenorul Saimir Pirgu si pe basul Rene Pape. Aceasta dupa ce in seara de miercuri, orchestra . continuă pe România Liberă

AIPC solicita din nou desecretizarea contractului de privatizare a Romtelecom

Asociatia Investitorilor pe Piata de Capital AIPC) solicita din nou Ministerului pentru Societatea Informationala MSI) desecretizarea contractului de privatizare a Romtelecom, considerand ca statul nu si-a respectat angajamentul privind listarea companiei de telefonie.

Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii se aduna din nou in Piata Universitatii

Peste 50 de persoane s-au adunat la aceasta ora in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

LIVE TEXT Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii se aduna din nou in Piata Universitatii

Peste 50 de persoane erau marti, la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 20. 35 Lumea continua sa vina in Piata: circa 80 de persoane la fantana sau rasfirate in Piata. Vizavi continua protestul antieutanasiere. Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ora 20. 15 Protestatarii au afisat un banner cu revendicarile lor vezi foto)Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

LIVE TEXT Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Universitatii

Peste 50 de persoane erau marti, la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 21. 50 Potrivit reporterului HotNews. ro la fata locului, in Piata sunt circa 200 de persoane. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana. Ora 21. 15 Zeci de persoane manifesteaza in continuare in Piata Universitatii. Ora 20. 35 Lumea continua sa vina in Piata: circa 80 de persoane la fantana sau rasfirate in Piata. Vizavi continua protestul antieutanasiere. Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ora 20. 15 Protestatarii au afisat un banner cu revendicarile lor vezi foto)Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

Aproape 135 de angajati ai Mechel intra din nou in procedura disponibilizarilor

Angajatii de la Mechel care, cu cateva luni in urma, au castigat in instanta anularea deciziilor de concediere intra acum din nou in procedura disponibilizarilor, transmite Realitatea. net.

Becali, filmat din nou in inchisoare. Este intr-o ipostaza INTIMA

Gigi Becali a fost filmat din nou in curtea inchisorii Jilava. De data aceasta, latifundiarul a fost surprins in timp ce se ruga. in imagini apare trist si ingandurat. Nu e pentru prima data cand.

Gigi Becali, filmat din nou in inchisoare: Omul de afaceri se roaga in curtea penitenciarului Jilava

Gigi Becali a fost filmat din nou in curtea Penitenciarului Jilava, acolo unde isi executa pedeapsa de 3 ani si jumatate primita in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii. Imaginile surprinse.

Siria: Papa Francisc spune din nou nu razboiului/ SUA ar pregati o interventie militara de 3 zile, cu atacuri masive cu rachete

Papa Francisc a spus din nou nu razboiului din Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru vaznarile de arme si proliferarea acestora, facand apel la lideri sa gaseasca o solutie dreapta, relateaza AFP. Los Angeles Times relateaza ca Pentagonul pregateste o interventie mai lunga decat prevazuta initial, de trei zile, si mai intensa.

Bucuresti: Piata Universitatii, invadata din nou de protestatari fata de proiectul Rosia Montana si eutanasierea cainilor (IMAGINI LIVE)

Doua proteste au loc in paralel, miercuri seara, in Piata Universitatii din Capitala, unul contra proiectului minier de la Rosia Montana, iar celalalt contra eutanasierii cainilor fara stapan. in a unsp.

Bucuresti: Piata Universitatii, invadata din nou de protestatari fata de proiectul Rosia Montana si eutanasierea cainilor

Doua proteste au loc in paralel, miercuri seara, in Piata Universitatii din Capitala, unul contra proiectului minier de la Rosia Montana, iar celalalt contra eutanasierii cainilor fara stapan. in a unsp.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )