Libnet.ro
UNICEF

21:45

Anul trecut doar 29 de inculpati pentru trafic de persoane, din cele 135 de cazuri cercetate, au ajuns dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Anul trecut doar 29 de inculpati pentru trafic de persoane, din cele 135 de cazuri cercetate, au ajuns dupa gratii

In 2013 numarul infractiunilor de trafic de persoane care au ajuns in atentia anchetatorilor de la Procuratura Generala a ajuns la 269 de cazuri, fata de cele 440 cate au fost semnalate in 2012. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut. / In realitate: Contracte incheiate in regim de urgenta in timpul iernii, fara licitatie. Cele mai noi, semnate pe 23 si 24 ianuarie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara ca firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut, nefiind semnat niciun contract in acest an. Nu, nici vorba. Nu are legatura una cu alta, firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut, a spus Ponta la Romania TV, intrebat daca in aceasta perioada de cod rosu este vreme de imbogatit pentru anumite firme de deszapezire. O tampenie spusa nu stiu exact pe unde, a afirmat premierul. In realitate, mare parte dintre contractele de deszapezire au fost atribuite direct prin negociere catre firmele de deszapezire chiar in toiul iernii. In Bacau si in Vrancea cel din urma, judet unde Guvernul a instituit starea de alerta), contractele de deszapezire au fost semnate in mare graba pe 23 si 24 ianuarie.

Doua persoane din Iasi, retinute pentru trafic cu cannabis.

Doua persoane au fost arestate preventiv, la Iasi, pentru trafic de cannabis, conform unui comunicat al DIICOT. In perioada 2013 - 2014, o grupare din Iasi a facut trafic cu droguri - peste 780 de grame de cannabis. Citeste si: 10 persoane, trimise in judecata pentru trafic de cocaina Procurorii DIICOT au efectuat opt perchezitii la locuintele suspectilor. Cele doua persoane retinute au fost prezentate judecatorilor Tribunalului Iasi, cu propunere de arestare preventiva.

10 persoane, arestate in Bucuresti pentru trafic de minori. ...

10 persoane au fost retinute, in Bucuresti, pentru 24 de ore pentru trafic de minori si prostitutie, dupa ce procurorii DIICOT au destructurat doua grupari infractionale, ajutate de un angajat al unui centru de plasament din Capitala. Citeste si: Sapte proxeneti, intre care si o profesoara din Constanta, arestati. Reteaua, ajutata de oamenii legii Cele doua grupari au racolat mai multi minori, dar si persoane adulte, pe care le-au obligat sa se prostitueze. Unul din membrii gruparii era .

10 persoane, intre care un angajat intr-un centru de plasament, arestate pentru trafic de minori.

10 persoane au fost retinute, in Bucuresti, pentru 24 de ore pentru trafic de minori si prostitutie, dupa ce procurorii DIICOT au destructurat doua grupari infractionale, ajutate de un angajat al unui centru de plasament din Capitala. Printre persoanele arestate se numara si angajatul unui centru de plasament din Sectorul 1, conform Mediafax, care citeaza surse apropaite anchetei. Citeste si: Sapte proxeneti, intre care si o profesoara din Constanta, arestati. Reteaua, ajutata de oamenii .

Avocat in Baroul Bucuresti, trimis in judecata pentru trafic de influenta.

Un avocat din cadrul Baroului Bucuresti a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta in stare de arest, informeaza DNA. Dosarul sau va fi judecat la Curtea de Apel Bucuresti. Citeste si: Avocat in Baroul Bucuresti, cercetat pentru trafic de influenta In perioada iunie - septembrie 2012, avocatul Cengizler Ceyhun i-a pretins unei persoane denuntator in prezentul dosar) diferite sume de bani, promitandu-i ca se va prevala de influenta pe care o avea asupra politistilor si .

Numarul autorizatiilor de constructie a stagnat anul trecut la circa 37.800

Autoritatile au eliberat anul trecut 37. 776 de autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, numar apropiat celui din 2012, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de Statistica INS).

INS: Mai multi someri anul trecut decat in 2012

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost estimata la 7,1% in decembrie, anul trecut, in scadere cu 0,2% fata de luna anterioara, dar in crestere cu 0,4% in comparatie cu decembrie 2012, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Avocat din Baroul Bucuresti, retinut pentru trafic de influenta

Un avocat din Baroul Bucuresti a fost retinut, astazi, pentru trafic de influenta, dupa ce a cerut, impreuna cu un alt barbat, 12. 000 de euro de la o persoana arestata pentru trafic de droguri, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Avocat retinut dupa ce a cerut 12.000 de euro de la o persoana arestata pentru trafic de droguri

Un avocat din Baroul Bucuresti a fost retinut, vineri, pentru trafic de influenta, dupa ce a cerut, impreuna cu un alt barbat, 12. 000 de euro de la o persoana arestata pentru trafic de droguri. Procurorii.

Avocat in Baroul Bucuresti, retinut pentru trafic de influenta.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de Stefan Butuc, avocat in Baroul Bucuresti, suspectat de trafic de influenta. Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori reiese ca exista indicii temeinice potrivit carora, in perioada decembrie 2013 ianuarie 2014, avocatul Stefan Butuc a pretins de la trei persoane denuntatori in cauza) suma de 12. 000 euro, din care au primit suma de 2. 000 euro. In schimbul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )