Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt SOC al autoritatilor: NU MAI SUNT BANI DE PENSII! Pana cand se mai fac platile

B1 B1,
Anunt SOC al autoritatilor: NU MAI SUNT BANI DE PENSII! Pana cand se mai fac platile

Acuzatii grave la adresa fostei guvernari. S-A AFLAT ABIA ACUM! CORNEL GALES O UMILEA iN ULTIMUL HAL PE ILEANA CIUCULETE! ARTISTA A TRAIT SUB TEROARE iN TIMPUL CASNICIEI! IMAGINI DE COSMAR Deputatul. continuă pe B1

Anunt SOC al autoritatilor: NU MAI SUNT BANI DE PENSII! Pana cand se mai fac platile

Acuzatii grave la adresa fostei guvernari. S-A AFLAT ABIA ACUM! CORNEL GALES O UMILEA iN ULTIMUL HAL PE ILEANA CIUCULETE! ARTISTA A TRAIT SUB TEROARE iN TIMPUL CASNICIEI! IMAGINI DE COSMAR Deputatul.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

SOCUL ANULUI la Casa Regala Britanica! Harry si Meghan au iNCALCAT TOATE REGULILE! Regina, in LACRIMI. Nimeni NU A MAI iNDRAZNIT asa ceva pana acum

Meghan Markle pare ca schimba regulile de la Casa Regala Britanica! De cand a aparut in viata lui Harry, nu prea mai sunt respectate regulile reginei Elisabeta.

Cazul Caracal, o noua etapa. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii: Mai sunt persoane implicate

Cazul Caracal a trecut la o noua etapa. Carmen Ogasanu, avocata familiei Melencu, arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii. Mai sunt persoane implicate. Cazul Caracal. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii Luiza Melencu, 19 ani, a disparut in data de 14 aprilie, iar cazul sau s-a legat de .

Anunt soc facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera sa din televiziune. El este actor de teatru, joaca in filme si este gazda.

Ctu: Consensul este acela ca nu mai putem avea pensii speciale. Nu mai putem avea doua Romnii

Florin Citu, ministrul Finantelor, a declarat marti seara, la Digi 24, ca Guvernul a ajuns la un consens in ceea ce priveste pensiile speciale, intrucat nu mai pot exista doua Romanii, iar PNL isi doreste un sistem de pensii bazat pe contributivitate, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )