Libnet.ro
UNICEF

23:15

Anunt TERIBIL pentru femeile din Romania: incepand cu ce data vor primi mai putini bani la pensii

B1 B1,
Anunt TERIBIL pentru femeile din Romania: incepand cu ce data vor primi mai putini bani la pensii

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat presedintele Confederatiei. continuă pe B1

Anunt TERIBIL pentru pensionarii romani: Pana cand mai sunt bani de pensii

Fata de aceeasi data a anului trecut, statisticile Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) indica o crestere cu 11% a cuantumului activelor fondurilor de pensii private facultative la finalul lunii mai.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Dezastru pentru soferii din Romania! Care e situatia in Bucuresti...

Mai multe state europene, printre care si tara noastra, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana CE), cauza fiind masinile diesel. Astfel, statele care nu au luat masuri clare pentru reducerea poluarii.

Anunt TERIBIL pentru Andreea Marin: A izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

Andreea Marin a primit, de curand, o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu fanii despre un tricou personalizat facut de.

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX. Este vorba despre rafinaria Steaua Romana din Campina, care a intrat in insolventa in 2014. Pretul cerut de vanzator pentru rafinarie si pentru.

Schimbare DRASTICA in traficul din Romania: Mii de soferi sunt vizati

De la inceputul lunii septembrie, autoturismele cu volan pe partea dreapta, nu vor mai fi omologate de Registrul Auto Roman RAR) pentru circulatia in Romania. insa, masura vizeaza masinile importante din.

Salarii mai mari pentru angajatii din vanzari, HR, IT, productie si marketing

Angajatorii din Romania sunt dispusi sa aiba in vedere salarii cu pana la 15% mai mari pentru atragerea talentelor. Conform studiului Randstad HR Trends, Romania 2018, companiile se pregatesc in acest an sa le plateasca salarii mai mari angajatilor din.

Ce se intampla cu concurentii de la Vocea Romaniei dupa ce ies din Romania: Anunt SOC in showbiz...

Amir, semifinalist al echipei Smiley la Vocea Romaniei, a lansat prima sa piesa, de debut, What You Want. Am ales sa fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa fac oamenii sa zambeasca.

Anunt intr-un tren din Italia: Tiganii sa coboare la prima statie, ca ne calcati deja pe nervi!

Este ancheta la compania feroviara italiana Trenord, dupa ce o angajata a facut un anunt discriminator, intr-untren pe ruta Milano-Cremona-Mantua, informeaza ANSA. Pasagerii din acel tren au sustinut.

Cantareata Demi Lovato, anunt important dupa externarea din spital

Cantareata pop americana Demi Lovato, care a fost spitalizata de urgenta, pe 24 iulie, la Los Angeles, pentru o presupusa supradoza de droguri, a iesit din spital si s-a internat intr-o clinica de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )