Libnet.ro
UNICEF

21:30

Salarii mai mari pentru angajatii din vanzari, HR, IT, productie si marketing

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salarii mai mari pentru angajatii din vanzari, HR, IT, productie si marketing

Angajatorii din Romania sunt dispusi sa aiba in vedere salarii cu pana la 15% mai mari pentru atragerea talentelor. Conform studiului Randstad HR Trends, Romania 2018, companiile se pregatesc in acest an sa le plateasca salarii mai mari angajatilor din. continuă pe Wall-Street Ro

Firmele vor sa dea salarii mai mari pentru angajatii buni. Cine ar putea primi marire n acest an studiu

Angajatorii sunt dispusi sa aiba in vedere salarii cu pana la 15% mai mari pentru atragerea talentelor si se pregatesc in acest an sa le plateasca salarii mai mari angajatilor din vanzari, resurse umane, IT, productie si marketing/communicare, arata studiului Randstad HR Trends, Romania 2018.

FOTO VIDEO Sute de angajati ai Silcotub Zalau au protestat alaturi de familii pentru salarii mai mari. Respectati-va muncitorii!

Dupa marsul-miting de la inceputul saptamanii, sindicalistii de la Silcotub Zalau au iesit din nou in strada duminica, 5 august, pentru a cere cresterea salariilor.

Angajatii din Sport si Tineret intra in greva generala pe termen nelimitat

Presedintele Sindicatului National Sport si Tineret SNST), Andy Nagy, a declarat ca angajatii din domeniul Sport si Tineret intra in greva generala. Acesta a sustinut ca s-au saturat de promisiunile venite.

Angajatii din penitenciare intra in greva

Federatia Sindicatelor din Adminis-tratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat, ieri, ca in 10 august angajatii vor intra in greva japoneza. Aproape toate cele 31 de sindicate afiliate la FSANP au notificat conducerile penitenciarelor in legatura cu refuzul de a face ore suplimentare si au depus sesizari impotriva ordinelor si dispozitiilor ilegale in materia platii orelor suplimentare si a imputernicirilor.

Top 20 de companii listate la Bursa care dau cele mai mari dividende

Investitorii in peste 40 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) care ofera dividende sunt rasplatiti cu peste 7,23 miliarde de lei, echivalentul a peste 1,55 miliarde de euro. Din randul primelor 20 de companii in functie de valoarea totala a dividendelor acordate, 6 au oferit un randament al dividendului de doua cifre.

Reglementari mai aspre pentru turisti la Amsterdam: Orasul cu 800.000 de locuitori se asteapta la un aflux de 18 milioane de vizitatori

Administratia din Amsterdam capitala Olandei) a luat masuri de urgenta pentru a face fata numarului mare de turisti care viziteaza orasul, a anuntat marti municipalitatea, potrivit DPA, citata de Agerpres. Masurile vor permite autoritatilor sa penalizeze chiar si infractiunile minore si sa dea amenzi pe loc.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Dezastru pentru soferii din Romania! Care e situatia in Bucuresti...

Mai multe state europene, printre care si tara noastra, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana CE), cauza fiind masinile diesel. Astfel, statele care nu au luat masuri clare pentru reducerea poluarii.

VIDEO Prima coloana de masini cu romni din Diaspora, veniti n tara pentru mitingul din 10 august, ntmpinata n Vama Bors de cteva zeci de persoane. Vrem o tara ca afara, democratie reala

Prima coloana de masini cu romani din Diaspora, veniti in tara pentru mitingul din 10 august, a fost intampinata, miercuri seara, in Vama Bors de cateva zeci de persoane.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )