Libnet.ro
UNICEF

18:30

Anunt de ultima ora de la Ministerul Mediului despre Legea privind interzicerea exportului de lemn

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora de la Ministerul Mediului despre Legea privind interzicerea exportului de lemn

Ministrul Mediului, Gratiela Gabrilescu, sustine ca legea privind interzicerea exporturilor de lemn va fi finalizata in luna septembrie, dupa ce a trecut in forma de urgenta de Senat si va intra in. continuă pe Antena3

Ministrul Mediului: Legea privind interzicerea exportului de lemn, finalizata la sfarsitul lunii septembrie

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat, vineri, ca legea privind interzicerea exporturilor de lemn se va finaliza pana la sfarsitul lunii septembrie, insistand asupra necesitatii introducerii sale.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru angajatii din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind acordarea de pensii speciale pentru functionari publici din Parlament, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentale. Este vorba depre.

Iohannis a promulgat legea privind alegerile parlamentare

Legea privind alegerea Camerei Deputatilor si Senatului, care prevede revenirea la votul pe lista de partid, a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Tiraspol, anunt de ultima ora: Ucraina a mobilizat 7.000 de militari la frontiera cu Transnistria

Ucraina a mobilizat aproximativ 7. 000 de militari la frontiera cu regiunea separatista Transnistria si a creat posturi de atac, acuza Evgheni Sevciuk, liderul regimului separatist de la Tiraspol, potrivit site-ului.

Ministrul Mediului, despre procesul intentat de Gabriel Resources privind Rosia Montana: Statul si-a indeplinit toate atributiile

Statul roman a facut toate demersurile si si-a indeplinit toate atributiile in ceea ce priveste proiectul minier de la Rosia Montana, a declarat, vineri, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, raspunzand unei intrebari privind procesul intentat de catre Gabriel Resources impotriva Romaniei.

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora anuntata de Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede ca persoanele fizice care au platit nejustificat dupa 1 ianuarie 2012 contributii de asigurari de sanatate, precum pentru alocatiile copiilor,.

Ministrul Mediului, despre reclamatia Gabriel Resources: Romania si-a indeplinit TOATE ATRIBUTIILE

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a declarat, vineri, ca Romania a facut toate demersurile si si-a indeplinit toate atributiile in ceea ce priveste proiectul minier de la Rosia Montana.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind anularea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anumite categorii de persoane fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru Legii privind anularea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anumite categorii de persoane fizice. Legea prevede restituirea unor sume de.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile militare de stat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile militare de stat, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea pensiilor de serviciu.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile diplomatilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea referitoare la pensiile membrilor Corpului diplomatic si consular al Romaniei si pe cea privind statutul functionarului public parlamentar, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )