Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora anuntata de Cotroceni

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, decizie de ultima ora anuntata de Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede ca persoanele fizice care au platit nejustificat dupa 1 ianuarie 2012 contributii de asigurari de sanatate, precum pentru alocatiile copiilor,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a promulgat modificarea legii audiovizualului: Presedintele CNA poate fi demis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul prin care respingerea de catre Parlament a raportului anual de activitate al CNA atrage, de drept, demiterea din functie a presedintelui Consiliului. Plenul.

Klaus Iohannis, vizita in Austria. Va participa la Festivalul de la Salzburg

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se va deplasa in Austria unde se va intalni cu omologul sau austriac, Heinz Fischer si va participa la Festivalul de la Salzburg.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile diplomatilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea referitoare la pensiile membrilor Corpului diplomatic si consular al Romaniei si pe cea privind statutul functionarului public parlamentar, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani

Salut semnarea Acordului de constituire a Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova. imi exprim increderea ca noua alianta de guvernare va continua si va aprofunda procesele de reforma care.

SONDAJ INSCOP: Klaus Iohannis pierde teren

Increderea romanilor in personalitatile publice surprinde evolutii interesante comparativ cu ultima masuratoare din aprilie 2015. Cea mai importanta pare a fi inscrierea pe un trend descendent a presedintelui Klaus Iohannis, scrie adevarul. ro .

SONDAJ INSCOP Klaus Iohannis pierde teren

Increderea romanilor in personalitatile publice surprinde evolutii interesante comparativ cu ultima masuratoare din aprilie 2015. Cea mai importanta pare a fi inscrierea pe un trend descendent a presedintelui Klaus Iohannis.

Monica Macovei, atac la presedintele Klaus Iohannis

Monica Macovei, atac la presedintele Klaus Iohannis. Presedintele Iohannis a promulgat legea alegerilor parlamentare, care sfideaza diaspora si nu aduce niciun progres real pentru electoratul care vrea reforma.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca in Austria unde se va intalni cu omologul sau si va participa la Festivalul de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis va pleca in Austria pentru cateva zile, alaturi se sotia sa Carmen, unde se va intalni cu omologul sau austriac, Heinz Fischer. Printre teme de discutie dintre cei doi oficiali se.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile militare de stat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile militare de stat, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea pensiilor de serviciu.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile militare de stat, informeaza B1 TV. Proiectul de lege care prevedea pensiile militare de stat a fost adoptat pe 30 iunie de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )