Libnet.ro
UNICEF

05:45

UE va anunta noi sanctiuni care vor fi aplicate Rusiei vizavi de situatia din Ucraina

B1 B1,
UE va anunta noi sanctiuni care vor fi aplicate Rusiei vizavi de situatia din Ucraina

Uniunea Europeana va anunta joi noile sanctiuni impotriva Rusiei. Hotararea a fost luata in Consiliul de Afaceri Externe de la Bruxelles, marti, dupa ce sefii diplomatiilor din Europa, printre care si. continuă pe B1

Ministrii europeni de Externe se reunesc maine pentru a lua in discutie noi sanctiuni impotriva Rusiei

Ministrii europeni de Externe se vor reuni maine la Bruxelles pentru discutii pe tema unor noi sanctiuni impotriva Moscovei, se anunta intr-un comunicat publicat duminica seara de Downing Street, resedinta premierului britanic David Cameron.

David Cameron cere noi sanctiuni impotriva Rusiei, Canada anunta masuri coordonate cu SUA

Canada va adopta noi sanctiuni impotriva intereselor rusesti in coordonare cu Statele Unite si tarile europene, in urma prabusirii avionului malaiezian in estul Ucrainei, a anuntat luni premierul canadian Stephen Harper, in conditiile in care omologul sau britanic, David Cameron, a precizat in aceeasi zi ca Uniunea Europeana este pregatita sa adopte noi sanctiuni fata de Moscova, care ar putea viza in special tehnologiile susceptibile de a fi utilizate in scopuri militare, scrie AFP.

Canada, Statele Unite si UE vor impune noi sanctiuni Rusiei

Canada, in coordonare cu SUA si UE vor adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei ca urmare a doborarii avionului malaysian in estul Ucraineni, afirma premierul canadian, Stephen Harper. Guvernul Canadei va impune noi .

Noi SANCTIUNI impotriva RUSIEI, de joi

Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton a declarat, marti, ca UE decide joi noi sanctiuni impotriva Rusiei. Astfel, noi oficiali si entitati ruse vor fi pe lista sanctiunilor adoptate din cauza sustinerii acordate separatistilor din estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

CE va inainta propuneri pentru noi sanctiuni impotriva Rusiei

Comisia Europeana CE) va inainta maine un document care va cuprinde propuneri de masuri pentru fiecare dintre sectoarele identificate pentru noi sanctiuni la adresa Rusiei, ieri, de ministrii de externe ai UE, reuniti la Bruxelles, a anuntat astazi purtatoarea de cuvant a CE, Pia Ahrenkilde Hansen, in conferinta cotidiana de presa, transmite Agerpres.

UE, asteptata sa anunte noi sanctiuni impotriva Rusiei

Comisia Europeana este asteptata sa prezinte, astazi, noi sanctiuni impotriva Moscovei, fiind in atentie in acest sens sectorul financiar si cel al apararii din Rusia.

Absolventii din promotia 2014 care vor indemnizatie de somaj trebuie sa se inregistreze in 60 de zile de la absolvire

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca absolventii promotiei 2014 care vor indemnizatie de somaj trebuie sa se inscrie in termen de 60 de zile de la data finalizarii.

VIDEO LIVETEXT Catastrofa aeriana din Ucraina. Trupurile neinsufletite ale victimelor ajung la rude. Spectacol mediatic la predarea cutiilor negre ale zborului MH17. Rusia, in fata unor noi sanctiuni

Amenintate de descompunere in arsita verii ucrainene, trupurile victimelor accidentului aviatic MH17 au fost luate in sfarsit luni din zona catastrofei, semn al unui potential progres. Marti dimineata, un tren frigorific care transporta ramasitele persoanelor de cetatenie olandeza este in drum spre Harkov, a anuntat premierul olandez Mark Rutte. Cadavrele urmeaza sa ajunga in Olanda unde vor fi identificate. Ora 10. 50 Un punct de control al armatei ucrainene a fost tinta unui atentat sinucigas in noaptea de luni spre marti, a declarat pentru un post de televiziune un purtator de cuvant pentru operatiunea anti-terorista impotriva separatistilor prorusi din estul Ucrainei, conform Reuters. Ora 10. 30 Cativa oameni protesteaza in fata Ambasadei Rusiei la Kuala Lumpur, conform The GuradianOra 8. 30 Rebelii prorusi au postat pe Twitter imagini ale documentelor semnate cu reprezentantii Malaeziei.

VIDEO LIVETEXT Catastrofa aeriana din Ucraina. Trupurile neinsufletite ale victimelor ajung la rude. Spectacol la predarea cutiilor negre ale zborului MH17. Rusia, in fata unor noi sanctiuni

Amenintate de descompunere in arsita verii ucrainene, trupurile victimelor accidentului aviatic MH17 au fost luate in sfarsit luni din zona catastrofei, semn al unui potential progres. Marti dimineata, un tren frigorific care transporta ramasitele persoanelor de cetatenie olandeza este in drum spre Harkov, a anuntat premierul olandez Mark Rutte. Cadavrele urmeaza sa ajunga in Olanda unde vor fi identificate.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )