Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi SANCTIUNI impotriva RUSIEI, de joi

România Liberă România Liberă,
Noi SANCTIUNI impotriva RUSIEI, de joi

Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton a declarat, marti, ca UE decide joi noi sanctiuni impotriva Rusiei. Astfel, noi oficiali si entitati ruse vor fi pe lista sanctiunilor adoptate din cauza sustinerii acordate separatistilor din estul Ucrainei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

David Cameron cere noi sanctiuni impotriva Rusiei, Canada anunta masuri coordonate cu SUA

Canada va adopta noi sanctiuni impotriva intereselor rusesti in coordonare cu Statele Unite si tarile europene, in urma prabusirii avionului malaiezian in estul Ucrainei, a anuntat luni premierul canadian Stephen Harper, in conditiile in care omologul sau britanic, David Cameron, a precizat in aceeasi zi ca Uniunea Europeana este pregatita sa adopte noi sanctiuni fata de Moscova, care ar putea viza in special tehnologiile susceptibile de a fi utilizate in scopuri militare, scrie AFP.

Ministrii europeni de Externe se reunesc maine pentru a lua in discutie noi sanctiuni impotriva Rusiei

Ministrii europeni de Externe se vor reuni maine la Bruxelles pentru discutii pe tema unor noi sanctiuni impotriva Moscovei, se anunta intr-un comunicat publicat duminica seara de Downing Street, resedinta premierului britanic David Cameron.

Ministrii europeni de Externe se reunesc marti la Bruxelles pentru a lua in discutie noi sanctiuni impotriva Rusiei. Marea Britanie, Franta si Germania sunt de acord cu necesitatea unei pozitii mai ferme fata de Moscova

Uniunea Europeana este pe cale sa isi reconsidere pozitia fata de Rusia in urma tragediei aviatice din Ucraina in care si-au pierdut viata toti cei 298 de oameni aflati la bordul aeronavei Malaysia Airlines doborata, cel mai probabil, de separatisti pro-rusi. Ministrii europeni de Externe se vor reuni marti la Bruxelles pentru discutiipe tema unor noi sanctiuni impotriva Moscovei, se anunta intr-un comunicat publicat duminica seara de Downing Street, resedinta premerului britanic David Cameron.

Barack Obama, Angela Merkel si David Cameron au discutat despre posibilitatea unor noi sanctiuni contra Rusiei

Presedintele american Barack Obama a discutat la telefon, vineri seara, cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela Merkel despre posibilitatea de a impune noi sanctiuni contra Rusiei, dupa prabusirea zborului MH17 in estul.

Uniunea Europeana va pregati sanctiuni impotriva Rusiei in domeniul apararii

Uniunea Europeana va pregati sanctiuni precise impotriva Rusiei in domeniul tehnologiilor de ultima generatie si apararii in urma prabusirii unui avion malaezian in Ucraina, a anunsat marsi seful.

Canada, Statele Unite si UE vor impune noi sanctiuni Rusiei

Canada, in coordonare cu SUA si UE vor adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei ca urmare a doborarii avionului malaysian in estul Ucraineni, afirma premierul canadian, Stephen Harper. Guvernul Canadei va impune noi .

David Cameron: UE este pregatita sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei

Uniunea Europeana este pregatita sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei, care ar putea viza in special tehnologiile ce pot fi folosite in scopuri militare, a declarat luni premierul britanic, David Cameron, citat de AFP, informatie preluata si data.

Marile puteri discuta despre posibilitatea de a impune noi sanctiuni Rusiei

Presedintele american Barack Obama a discutat la telefon, vineri seara, cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela Merkel despre posibilitatea de a impune noi sanctiuni contra Rusiei, dupa.

Obama, Merkel si Cameron se gandesc la noi sanctiuni pentru Rusia

Liderii SUA, Marii Britanii si ai Germaniei au discutat despre posibilitatea aplicarii unor noi sanctiuni Rusiei dupa doborarea avionului de pasageri Boeing 777 in estul Ucrainei.

UE, pregatita sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei

Uniunea Europeana UE) este pregatita sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei, care ar putea privi tot sectorul economic, inclusiv tehnologiile folosite in scopuri militare, conform declaratiilor facute ieri de premierul britanic David Cameron.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )