Libnet.ro
UNICEF

23:00

Anuntul BOMBA a fost facut: Da, este vorba despre Smiley! Fanii sunt in stare de soc...

B1 B1,
Anuntul BOMBA a fost facut: Da, este vorba despre Smiley! Fanii sunt in stare de soc...

Smiley a anuntat ca este milionar. pe Instagram. Cunoscutul artist si-a atras fanii atat din lumea muzicala, cat si odata cu participarea la show-ul PRO TV Vocea Romaniei sau la Romanii au. continuă pe B1

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Da, este vorba despre celebrul cantaret Smiley...

Simley este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania si, in fiecare an, tine sa-si bucure fanii printr-un concert organizat la Arenele Romane. Putini sunt cei care stiu insa ca Smiley nu castiga.

Andreea Marin a izbucnit in lacrimi: Da, este vorba despre... (FOTO)

Andreea Marin a avut parte recent de un moment foarte emotionant. Vedeta a izbucnit in lacrimi deoarece fiica ei Violeta i-a pregatit o surpriza la premierea scolara, informeaza Click. ro. Andreea Marin a.

O veste SOC zguduie muzica populara romaneasca! Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba de Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru marea doamna a cantecului popular romanesc. Starea de sanatate a sotului Mariei Ciobanu s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

Primul candidat de la PSD care vrea sa fie presedinte al Romaniei. ANUNTUL OFICIAL!

Un parlamentar PSD si-a anuntat deja candidatura la functia suprema in stat. Este vorba despre deputatul Liviu Plesoianu. Plesoianu este primul politician din PSD care anunta ca isi doreste sa fie.

Deputatul Liviu Plesoianu vrea sa fie presedinte al Romaniei. ANUNTUL OFICIAL!

Un parlamentar PSD si-a anuntat deja candidatura la functia suprema in stat. Este vorba despre deputatul Liviu Plesoianu. Werner, Presedintele Noii Securitati, tocmai a anuntat ca va candida pentru.

FOTO Razboiul dintre producatori si samsari. Cum ii diferentiezi cand vine vorba despre ceramica

Razboiul dintre producatori si samsari exista dintotdeauna si va exista si pe viitor. Un ceramist a fost de acord sa ne invete cum sa deosebim cele doua categorii si cum sa facem cumparaturi istete.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )