Libnet.ro
UNICEF

21:15

Anuntul cutremurator facut de Donald Trump in aceasta seara. Este oficial!

Antena3 Antena3,
Anuntul cutremurator facut de Donald Trump in aceasta seara. Este oficial!

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, intr-o conferinta de presa tinutala Casa Alba. Pentru a. continuă pe Antena3

Vladimir Putin, dispus la o discutie cu Donald Trump: imi place. Este simplu si direct

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat joi, intr-un interviu acordat mai multor agentii de presa, ca este dispus sa dialogheze cu omologul sau american, Donald Trump, pe care l-a descris drept un om.

Patriotismul i-a dat batai de cap: Donald Trump s-a prostit ca un copil la intonarea imnului SUA (VIDEO)

E bine cunoscut faptul ca o atitudine corespunzatoare la intonarea imnului este una solemna. Donald Trump nu s-a putut abtine nici de aceasta data sa nu iasa in evidenta printr-un comportament.

COVFEFE - Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a publicat un text neinteligibil (FOTO)

Covfefe -Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a transmis un mesaj neinteligibil Presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor din nou.

Presedintele american, Donald Trump, a amantat, cu sase luni, mutarea ambasadei SUA din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Palestinienii saluta aceasta decizie

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a semnat ordinul prin care se va amana, cel putin pentru sase luni, mutarea ambasadei SUA din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Presedintele american, Donald Trump, a amanat, cu sase luni, mutarea ambasadei SUA din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Palestinienii saluta aceasta decizie

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a semnat ordinul prin care se va amana, cel putin pentru sase luni, mutarea ambasadei SUA din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Donald Trump a fost facut PORC de un ARTIST in timpul unui concert (VIDEO)

Roger waters, fostul membru al trupei Pinki Floyd l-a numit porc pe presedintele american Donald Trump, in timpul unui concert al sau din Kansas City SUA), cand interpreta piesa numinta.

VIDEO Polemica in SUA si ancheta a Secret Service, dupa ce Kathy Griffin, o comedianta americana, a facut o poza cu Donald Trump decapitat

Kathy Griffin, o prezentatoare, cantareata si comedianta americana, a afisat, la o sedinta foto, o imagine cu Donald Trump decapitat, declansand furia presedintelui SUA, scrie AFP.

inca o gafa diplomatica: Donald Trump i-a indemnat pe liderii lumii sa il sune pe mobil (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a atras din nou atentia asupra sa, dupa ce a facut un gest cel putin neobisnuit pentru statutul sau de sef al statului. Acesta le-a oferit liderilor lumii numarul sau de telefon si i-.

Un mesaj enigmatic postat de Donald Trump pe Twitter a devenit viral: In ciuda presei constant negative covfefe

Presedintele american Donald Trump a introdus intr-un tweet postat marti seara un cuvant, covfefe, care a devenit rapid subiectul numarul unu de conversatie pe retelele sociale.

Surse: Donald Trump este decis sa retraga SUA din Pactul de lupta impotriva schimbarilor climatice. Presedintele american va anunta oficial decizia in cateva zile

Presedintele american Donald Trump a decis sa retraga Statele Unite din Pactul global de lupta impotriva schimbarilor climatice, arata o sursa pentru Reuters. Totodata, Trump a anuntat miercuri pe Twitter ca isi va face publica hotararea in zilele urmatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )