Libnet.ro
UNICEF

08:30

COVFEFE - Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a publicat un text neinteligibil (FOTO)

B1 B1,
COVFEFE - Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a publicat un text neinteligibil (FOTO)

Covfefe -Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a transmis un mesaj neinteligibil Presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor din nou. continuă pe B1

Surse: Donald Trump a decis retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris

Donald Trump, presedintele SUA, a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris, au anuntat miercuri surse oficiale americane, fara a oferi detalii. Doi oficiali americani care au cunostinta.

Surse: Donald Trump a decis retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris

Presedintele SUA Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris, potrivit unor surse oficiale, citate de The Telegraph. Potrivit sursei citate, doi oficiali americani au.

Donald Trump a primit critici dure din partea Germaniei. Presedintele SUA a fost acuzat ca a slabit Occidentul

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost criticat dur de seful diplomatiei germane, Sigmar Gabriel. El sustine ca politicile lipsite de perspectiva care sunt promovate de administratia de la.

Presedintele SUA, Donald Trump, dezminte acuzatiile din presa despre ginerele sau, Jared Kushner: Multe din scurgerile de la Casa Alba sunt minciuni inventate de media FakeNews

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat presa din SUA ca ar raspandi stiri false despre ginerele sau, Jared Kushner, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

FOTO. Donald Trump, din nou tinta glumelor pe Internet, dupa o postare neinteligibila pe Twitter. Glumele cu covfefe s-au tinut lant

Presedintele american Donald Trump a ajuns din nou tinta glumelor pe Twitter, dupa ce a postat pe reteaua de socializare un mesaj neinteligibil.

Un mesaj enigmatic postat de Donald Trump pe Twitter a devenit viral: In ciuda presei constant negative covfefe

Presedintele american Donald Trump a introdus intr-un tweet postat marti seara un cuvant, covfefe, care a devenit rapid subiectul numarul unu de conversatie pe retelele sociale.

inca o gafa diplomatica: Donald Trump i-a indemnat pe liderii lumii sa il sune pe mobil (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a atras din nou atentia asupra sa, dupa ce a facut un gest cel putin neobisnuit pentru statutul sau de sef al statului. Acesta le-a oferit liderilor lumii numarul sau de telefon si i-.

VIDEO Polemica in SUA si ancheta a Secret Service, dupa ce Kathy Griffin, o comedianta americana, a facut o poza cu Donald Trump decapitat

Kathy Griffin, o prezentatoare, cantareata si comedianta americana, a afisat, la o sedinta foto, o imagine cu Donald Trump decapitat, declansand furia presedintelui SUA, scrie AFP.

Donald Trump denunta minciunile presei, la cateva ore de la intoarcerea in SUA

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors in Statele Unite dupa primul sau turneu in strainatate, a denuntat din nou minciunile presei, intr-o serie de mesaje publicate duminica pe Twitter.

Surse: Donald Trump este decis sa retraga SUA din Pactul de lupta impotriva schimbarilor climatice. Presedintele american va anunta oficial decizia in cateva zile

Presedintele american Donald Trump a decis sa retraga Statele Unite din Pactul global de lupta impotriva schimbarilor climatice, arata o sursa pentru Reuters. Totodata, Trump a anuntat miercuri pe Twitter ca isi va face publica hotararea in zilele urmatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )