Libnet.ro
UNICEF

22:45

Anuntul facut de Berarii Romaniei: Berea va fi mai PUTIN ACCESIBILA pentru romani

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Berarii Romaniei: Berea va fi mai PUTIN ACCESIBILA pentru romani

Calcularea accizelor prin ajustarea cu inflatia medie anuala va face berea mai putin accesibila pentru romani si va scadea veniturile colectate la buget, estimeaza Asociatia Berarii Romaniei, care arata ca. continuă pe Antena3

Accizele iau berea de la gura romanilor. Berarii se tem de scaderi drastice in 2014

Calcularea accizelor prin ajustarea cu inflatia medie anuala va face berea mai putin accesibila pentru romani si va scadea veniturile colectate la buget, estimeaza Asociatia Berarii Romaniei, care arata ca majorarea accizei de la inceputul anului a dus.

Asociatia Berarii Romaniei, ingrijorata de noile masuri fiscale anuntate de Guvern

Asociatia Berarii Romaniei isi exprima ingrijorarea fata de recentele masuri fiscale anuntate de catre Ministerul de Finante pentru anul 2014, in stransa legatura cu acordul cu institutiile financiare internationale, mai exact, in legatura cu preconizata crestere a valorii accizei in lei prin ajustarea cu media anuala a indicelui preturilor de consum, se arata intr-un comunicat de presa.

Berarii Romaniei, ingrijorati de noile poveri fiscale anuntate de Guvern.

Asociatia Berarii Romaniei sustine ca noile taxe introduse de Guvern vor conduce la o reducere a consumului de bere si la o scadere a veniturilor colectate la bugetul de stat. Sutem ingrijorati de aceasta practica constanta a autoritatilor romane de a nu oferi predictibilitate mediului de afaceri si de a constitui pe hartie cresteri ale veniturilor bugetare prin sporirea accizelor. Realitatile pietei ultimilor ani ne-au demonstrat insa ca presiunea fiscala nu face altceva decat sa .

Imaginea Casei Poporului in lume: UIMITOARE, insa mai putin cunoscuta

Casa Poporului apare pe o lista a celor mai uimitoare cladiri din lume care sunt mai putin cunoscute, realizata de un renumit site de arhitectura, alaturi de constructii precum Chand Baori din India, Choquequirao din Peru si Stari Most din Bosnia si.

Imaginea Casei Poporului in lume: uimitoare, insa mai putin cunoscuta

Casa Poporului apare pe o lista a celor mai uimitoare cladiri din lume care sunt mai putin cunoscute, realizata de un renumit site de arhitectura, alaturi de constructii precum Chand Baori din India, Choquequirao din Peru si Stari Most din Bosnia si.

Investitiile straine la noua luni: 1,5 miliarde de euro, cu 10% mai putin decat in aceeasi perioada din anul trecut

Investitiile straine directe atrase de Romania in primele noua luni ale anului au totalizat 1,49 miliarde de euro, in scadere cu 9,9% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat Banca Nationala a Romaniei BNR).

Romania a cheltuit in jur de 0,5% din PIB pe cercetare-dezvoltare in 2012, de patru ori mai putin decat media europeana

Cheltuielile facute anul trecut in Romania pentru cercetare-dezvoltare au fost, in total, de 2,872 miliarde lei 0,49% din PIB), suma care este de patru ori mai mica decat media europeana, de aproape 2%, potrivit datelor publicate, marti, de Institutul National de Statistica INS).

Casa Poporului, pe lista celor mai uimitoare cladiri din lume mai putin cunoscute pe plan mondial

Casa Poporului apare pe o lista a celor mai uimitoare cladiri din lume care sunt mai putin cunoscute, realizata de un renumit site de arhitectura, alaturi de constructii precum Chand Baori din India, Choquequirao din Peru si Stari Most din Bosnia si Hertegovina, informeaza huffingtonpost. com.

Sahara a devenit un desert in mai putin de 200 de ani

Sahara nu a fost intotdeauna un desert. in fapt, ceea ce este astazi cel mai mare desert al planetei a fost o uriasa oaza cu vegetatie bogata de acum 10. 000 de ani si pana acum 5. 000 de ani. Apoi, brusc, totul s-a schimbat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )